reizen naar Israël

Israël en het Joodse volk hebben een speciale plek in het hart van Jong en Vrij. Dat heeft alles te maken met de bijzondere plaats die God dit land en volk heeft gegeven in Zijn reddingsplan voor de wereld. Het is dan ook geen toeval dat Jezus ruim 2000 jaar geleden in Israël geboren werd en daar als eerste Gods hart bekendmaakte...


We geloven ook dat het Evangelie van genade en vrede, wat daar 2000 jaar geleden vandaan kwam, in deze tijd weer terug gebracht mag worden naar die regio. ...want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken. (Romeinen 1:16).

Vanuit Jong en Vrij worden het komende jaar meerdere reizen naar Israël georganiseerd. Die hebben - naast ontspanning - als doel om het land en volk tot zegen te zijn en om te genieten van de geestelijke rijkdom die er te vinden is. Talloze plaatsen en gebeurtenissen uit de Bijbel zijn er immers nog steeds terug te vinden. Op diverse plekken kun je zo goed als letterlijk in de voetstappen van Jezus wandelen, de Bijbel - en dus jouw hart - komen er tot leven. Dat maakt een bezoek aan Israël in meerdere opzichten een onvergetelijke ervaring! Het programma voor de reizen ziet er veelbelovend uit. We beginnen de reis met ons te verdiepen in de bediening van Jezus gedurende de jaren dat Hij op aarde was. Gaandeweg komen we dichterbij Jeruzalem om daar nog meer zicht te krijgen op de vervulling van Zijn bestemming.

De reizen die het komend voorjaar gepland staan, worden praktisch georganiseerd door Mozaiek Travel. Dat betekent, dat je aanmelding en betaling ook via Mozaiek Travel lopen. Het is daarom nodig je aanmelding voor deze reizen definitief te maken op hun website (zie hieronder), ook wanneer je eerder je belangstelling hebt aangegeven.

Op ons verzoek, zorgt Mozaiek Travel voor een zo scherp mogelijke aanbieding. Om dat mede mogelijk te maken helpt het, om zo snel mogelijk vliegtickets en hotelboekingen definitief te maken. Meld je daarom snel aan – je krijgt dan ook nog eens een aantrekkelijke korting!

23 februari - 2 maart 2018 (onder leiding van pastor Paul)
Klik hier voor aanmelden en meer info

2 mei – 9 mei 2018 (onder leiding van pastor Jaap)
Klik hier voor aanmelden en meer info

27 april - 4 mei 2018 (DEZE REIS IS VOLGEBOEKT!)