reizen naar Israël

Israël en het Joodse volk hebben een speciale plek in het hart van Jong en Vrij. Dat heeft alles te maken met de bijzondere plaats die God dit land en volk heeft gegeven in Zijn reddingsplan voor de wereld. Het is dan ook geen toeval dat Jezus ruim 2000 jaar geleden in Israël geboren werd en daar als eerste Gods hart bekendmaakte.

We geloven ook dat het Evangelie van genade en vrede, wat daar 2000 jaar geleden vandaan kwam, in deze tijd weer terug gebracht mag worden naar die regio... want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken. (Romeinen 1:16).

Vanuit Jong en Vrij worden er regelmatig reizen naar Israël georganiseerd. Die hebben - naast ontspanning - als doel om het land en volk tot zegen te zijn en om te genieten van de geestelijke rijkdom die er te vinden is. Talloze plaatsen en gebeurtenissen uit de Bijbel zijn er immers nog steeds terug te vinden. Op diverse plekken kun je zo goed als letterlijk in de voetstappen van Jezus wandelen, de Bijbel - en dus jouw hart - komen er tot leven. Dat maakt een bezoek aan Israël in meerdere opzichten een onvergetelijke ervaring! 

Momenteel staan er geen reizen gepland, maar heb je interesse vul dan het onderstaande formulier in.