zorg_almelo01.jpg

KUNNEN WE JE HELPEN?

Soms is het fijn en behulpzaam om mensen om je heen te hebben die er voor je zijn. Om voor je te bidden, je te helpen, met je mee te vieren of te rouwen, of je inzichten te geven waar je zelf niet op zou komen en vooral: om je te helpen naar Jezus te kijken. Schroom niet om contact te zoeken als je iemand nodig hebt om naast je te staan. Daar is de kerk juist voor bedoeld.

 

GEBED

Heb je behoefte aan geestelijke back-up en wil je graag voor je laten bidden? Wat jouw uitdaging of vraag ook is, je bent altijd welkom voor gebed. Na iedere samenkomst staat het gebedsteam voor je klaar in de foyer.

Huwelijk

Je staat op het punt om je leven en jezelf te delen met een ander. Hoe geef je dat vorm? Aan de hand van de Bijbel word je meegenomen in de voorbereidingen op een gezond, sterk en hemels huwelijk. Meld je tijdig aan voor de inzegening van jullie huwelijk!

Opdragen

Nieuw leven is misschien wel het mooiste dat er bestaat. Daarom nemen we tijdens een samenkomst graag de tijd om kinderen op te dragen: een zegen uit te spreken over het nieuwe leven én de ouders.

Ziekenzorg

Lig jijzelf of ligt een van je dierbaren in het ziekenhuis, of heb je thuis te maken met langdurige ziekte? Laat het weten. Er zijn mensen die graag voor je bidden en om je heen staan. Ook is het mogelijk om ziekenzalving te ontvangen.

Relatiehulp

Het huwelijk mag de mooiste en beste relatie zijn die je hebt. Loopt het bij jullie anders en komen jullie er samen niet uit? Laat je helpen en ontdek hoe jullie samen met Jezus jullie huwelijk weer sterk en sprankelend kunnen krijgen.

Overlijden

Wanneer er een geliefde is overleden, is het fijn als je er niet alleen voor staat. Er zijn mensen die je willen ondersteunen, troosten en naast je willen staan in deze moeilijke tijd. Ook als je worstelt met moeilijke vragen die rouw kunnen oproepen.

 

Hoe werkt het?

Vul de velden hieronder in en we nemen contact met je op! Liever live? Kom dan op zondag langs het infopunt in de foyer, dan wordt je daar verder geholpen.