ENJOY THE CLOUD

Deze blog is geschreven door ps Arnaud Jochem. Enjoy

 
Er zijn van die momenten dat je als mens het hogerop moet zoeken. Je proeft… ik loop even vast… aaaah! In Need of Heaven! Ondertussen hebben we in deze blogs wel gezien dat aanbidding ‘een ding’ is voor elk moment van de dag. Dus… even je hoofd omhoog, Jezus opzoeken, Hem aankijken en… daar word je met je hoofd de wolken in gezogen.

Wat je daar ziet? Wat je daar hoort!? Jaren geleden had ik zo’n momentje. Hoe zit het nou Heer? Hoe moet dit nou Heer? Gaat het niet helemaal mis!? Om wat dichter bij de hemel te komen liep ik maar vast naar zolder waar een oude gitaar altijd op mij wacht in de kou. Ik was bij mijn Jezus. Met mijn hoofd in wolken hoorde ik Hem zeggen:

Ik neem je mee, Ik laat je Zien. Chill maar… ik ben je Vrede en weet… jij bent bemind! ‘ Zucht.

Perspectief noem ik dat. Te simpel bijna, maar zo waar. Even alles vanaf de grond af opnieuw opbouwen. De Waarheid horen over wie je bent is zoooooo onderdeel van waar aanbidding voor bedoeld is. Ik ben van U, U bent van Mij, ik leef in U, U leeft in mij, ik zie U Jezus , U  ziet mij: perfect gemaakt, volmaakt bevrijd. Anno 2019 (of eigenlijk 2018 natuurlijk) zing ik: I know who You Say I am.

Kijk. Dat hielp. Ik ben… in Hem. Veilig. Omringd met liefde. Perfect gemaakt en levend in Zijn vrijheid. Aanbidden is bedoeld voor alle momenten van bestaan, maar is zo ongelooflijk ‘handig’ om gebruik van te maken als jij liever je hoofd in grond zou willen steken.

Tip voor deze week: Stop je hoofd dus wat vaker in Zijn wolken. Zijn wolken van Worship. Je hoort er precies wat je nodig hebt. Op maat voor jou.

Enjoy the Cloud!