Wat is je naam?
Roeland ter Maat

Welke locatie is jouw thuisbasis?
Almelo

Wat is je rol in het worshipteam?
Hoofd aanbidding/bandleider/toetsen

Wat betekent het voor jou persoonlijk om Jezus te aanbidden?
Als ik Jezus aanbid kan Hij echt tot mijn hart spreken. Sommige waarheden, zoals dat ik geliefd ben, weet ik al best met mijn hoofd, maar heb ik echt nodig om diep in mijn hart te ontvangen. In de intimiteit met Jezus in muziek, ontstaat er veel gemakkelijker die connectie van mijn hart naar Hem. Dan ervaar ik dat Hij veel makkelijker tot mijn hart kan spreken dan wanneer ik naar een preek luister of in de Bijbel lees.

Wat vind jij zo gaaf aan de aanbidding op jouw Jong en Vrij locatie?
We hebben een hele toffe groep mensen in het aanbiddingsteam waarvan een groot deel al best lang mee helpt in de aanbiddingsbediening onder genade. Ik vind het gaaf om te zien hoe iedereen de afgelopen jaren gegroeid is. Hoe het bijvoorbeeld niet om de persoontjes zelf gaat, maar hoe iedereen graag wil helpen om Jezus op te tillen!

Waarom wil jij graag meebouwen aan de aanbidding in onze kerk?
Ik vind het gaaf dat Jezus door ons heen zoveel mogelijk mensen naar zich toe wil trekken voordat hij ons definitief meeneemt naar boven! Ik geloof dat we voor die tijd nog heel veel mensen mogen helpen om Jezus te leren kennen en door Hem te worden aangeraakt.

roland.jpg