Wat is jouw naam?
Marlon Valk

Welke locatie is jouw thuisbasis?
Almelo

Wat is je rol in het worshipteam?
Saxofonist

Wat betekent het voor jou persoonlijk om Jezus te aanbidden?
Voor mij betekent aanbidding verbinding met de hemel. Als ik Jezus aanbid, wordt mijn hart verzorgd. Aanbidding bemoedigt me en bouwt geloof. Zoals het liedje Turn your eyes zegt; Turn your eyes upon Jesus, look full in His wonderful face, and the things on earth, will grow strangely dim, in the light of His glory and grace. 

Wat vind je zo gaaf aan de aanbidding op jouw Jong en Vrij locatie?
Ik vind het gaaf om samen bij Jezus te zijn! Ik voel me vrij om Hem te aanbidden, om Hem op te tillen, maar ook Hem te zoeken in intimiteit. Wat mijn persoonlijke omstandigheden ook zijn, mijn aanbiddingsleiders nemen me mee naar de Vader en helpen me om waarheid over mijn lippen te laten komen. Ik vind het gaaf dat onze worship zo puur en veelkleurig is.

Waarom wil jij graag meebouwen aan de aanbidding in onze kerk?
Ik ben gezegend om tot zegen te zijn en dat is zo leuk! In Jezus Lichaam, word ik gezegend, word ik opgebouwd en zoveel meer. Ik geloof echt dat Zijn lichaam een stukje hemel op aarde is en daarmee de meest gave plek om te zijn! Zowel voor mezelf als voor alle andere mensen. Mijn verlangen is dat meer en meer mensen dat gaan ontdekken en het is een eer daarin mee te bewegen en bouwen!