Wat is jouw naam?
Arnaud Jochem

Welke locatie is jouw thuisbasis?
Almelo

Wat is je rol in het worshipteam?
Worshipleader, Akoestisch Gitarist

Wat betekent het voor jou persoonlijk om Jezus te aanbidden?
Aanbidden is een soort basis-life-line. Altijd present en mega-handig om in te zetten. Er zijn momenten geweest dat ik het zwaar had en m’n hart kon delen met Jezus… er waren momenten van enorme dankbaarheid waarin m’n ziel het uitroept naar de hemel in pure extase! Allemaal gemaakt door Hem voor iemand als ik (mij?). It just really helps and is just really great!

Wat vind je zo gaaf aan de aanbidding op jouw Jong en Vrij locatie?
We hebben een hecht team dat steeds meer met elkaar optrekt en elkaars kwaliteiten herkent en benut. Samen groeien in het (be-)dienen van onze gemeente, een eer. Jong en Vrij Almelo is ook zeer gevarieerd qua type mensen, zowel on stage als in de zaal. Een uitdaging en een zegen tegelijk, maar juist daarin helemaal beeld van Jezus’ Lichaam, de Kerk! 

Waarom wil jij graag meebouwen aan de aanbidding in onze kerk?
Een sterk geluid van ‘GRACE’ klinkt zo krachtig door muziek heen. Aanbidding is één van dé manieren om het Evangelie van Genade diep in ons hart te laten landen. Worship  is niet alleen bedoeld om onze gemeenten op te bouwen, maar ook om ons land te raken met ‘het beste’ Nieuws wat er is: Yes, Jesus loves me… en dat in honderden nieuwe versies natuurlijk 😊 Aanbidding is Gods uitgestrekte Hand van Genade! Let’s build a strong Hand!

arnaud.jpg