ONZE VISIE VOOR KIDS

vierkant.jpg

Wanneer we als kidsteam eenzelfde visie dragen… dan wordt dat proefbaar in de atmosfeer. Dan worden bepaalde keuzes logisch om te maken en is plannen maken richting de toekomst een stuk gemakkelijker.

Op deze pagina:

  • De Visie minitraining voor jou en je team.

  • De Visie kort en bondig uitgeschreven.

 

 

Minitraining: DE VISIE BLOGS

Om samen met je team mee aan de slag te gaan.

Het zijn 7 blogs
Blog 1 Inleiding. - Over het waarom van een visie.
Blog 2 - Visie over IDENTITEIT
Blog 3 - Over hoe jij/jullie blog 2 praktisch kunnen maken
Blog 4 - Visie over SFEER
Blog 5 - Over hoe jij/jullie blog 4 praktisch kunnen maken
Blog 6 - Visie over TOEKOMST
Blog 7 - Over hoe jij/jullie blog 6 praktisch kunnen maken


DIT IS ONZE VISIE:

 

dit is ons hart voor onze jonge broers en zussen

 
 

‘Een thuis voor elk kind’

1. IDENTITEIT
we geloven in elk kind

Ieder mens is geboren in het hart van de Vader. Daarom is ieder kind gewenst, geliefd en zeer kostbaar. Ook al is het kind nog jong, het is een volwaardig mens met specifieke kwaliteiten en dromen. Dat (l)eren we.

Door woorden van God te horen en dichtbij Hem te zijn in aanbidding, wordt ons hart sterk, komen we tot bloei en ontdekken we wie we zijn als geliefde kinderen van God de Vader, door de Here Jezus.

2. SFEER
een gezellig huis

Ons huis is veilig, geborgen en vol genade. Een plek waar je kunt ontspannen, waar je geliefd bent en gezien wordt. Waar je niet bang hoeft te zijn en niet betwijfeld wordt. Waar je breeduit kunt lachen en huilen. Waar waardevolle vriendschappen ontstaan.

3. TOEKOMST
de toekomst begint nu

Onze kinderen ontdekken wie ze zijn en welke waarheden daarbij horen door de verhalen van toen,  het leren leven in het nu en onderwijs over de toekomst. We leren ze de waarde van Jezus’ lichaam (de kerk) kennen en hun plek daarin te vinden. Hierdoor hebben ze duidelijk zicht op wat gezond en ongezond is, een open houding naar mensen om hen heen en kunnen ze ontspannen de toekomst in wandelen door hun vertrouwen in Hem.