KERST VIEREN WE SAMEN

Beleef dit jaar Kerst zoals het bedoeld is - met elkaar en hartverwarmend.
In Jong en Vrij Sliedrecht kan je ook dit jaar weer Kerst in de Kerk beleven.
We zouden je graag zien op 25 december.

kerst-sliedrecht.jpg

Op 1e Kerstdag vieren we samen de geboorte van onze Held en Redder Jezus in een gezellige, feestelijke én vooral heel persoonlijke samenkomst, want jij bent kostbaar! We vinden het dan ook heerlijk als jij er met vrienden en familie bij aanwezig bent. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om bij de samenkomst aanwezig te zijn. Tijdens de gezinsdienst zitten zij in de zaal bij hun eigen ouders of verzorgers.

Voorafgaand aan de gezinsdienst gaan we samen eerst genieten van een heerlijke Christmas High Coffee. Er is een buffet met een keur aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen én er komt een heuse barista om de lekkerste koffie, thee en warme chocolademelk te schenken. Om lekker ontspannen te kunnen genieten van de hapjes, drankjes én elkaar raden we je aan om echt om 10.00 uur aanwezig te zijn; dit in verband met een mogelijke wachttijd bij de barista.

En ben je nog niet bekend met onze gemeente, dan is dit echt een warme uitnodiging aan jou om er op deze dag bij te zijn. We zijn dol op gasten! Het hele programma wordt je van harte aangeboden, aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

kerst-sliedrecht1.jpg

HET PROGRAMMA

10.00 uur - Christmas High Coffee met een barista voor de allerlekkerste koffie
11.15 uur - Christmas Service / gezinsdienst
12.45 uur - einde programma

Locatie

Het Griendencollege ligt in een woonwijk en de parkeerruimte in de directe omgeving is beperkt. Bij de sportvelden aan de Thorbeckelaan, schuin tegenover het Griendencollege, is ruime parkeergelegenheid.

Het Griendencollege
Prof. Kamerlingh Onneslaan 109, Sliedrecht

parkeren-sliedrecht.jpg