KERST VIEREN WE SAMEN

Dinsdag 25 december is het kerstfeest in Annabel!

God Zelf kwam naar de aarde om ons in aanraking te brengen met een heel andere realiteit dan we vaak om ons heen zien. Hij werd een mens zoals wij. Om hemel op aarde te brengen. Dat is goed nieuws!  En dat vieren we op Eerste Kerstdag met een bijzondere en sfeervolle kerstsamenkomst voor jong en oud.

Voor de kids is er een gaaf kerstprogramma in het HipHopHuis vlak naast Annabel

Iedereen is welkom! Nodig ook je familie en vrienden uit. Dit wil je niet missen!

Reserveer NU je GRATIS ticket. Om voor iedereen een heerlijke plek te verzorgen, is het belangrijk dat we weten dat je komt! (Vanwege de vele aanmeldingen zullen er beperkte zitplaatsen zijn, wat betekent dat we 'jonge' mensen aan staplaats aanbieden)

kerst-rotterdam11.jpg

Wat kun je verwachten?

We zijn een kerk van nu en beleven onze samenkomsten op een eigentijdse manier. Tijdens onze kerstdiensten kan je genieten van muziek, een inspirerende boodschap en een heleboel gezelligheid. Kerst in de Kerk duurt ongeveer 90 minuten.

kerst-rotterdam12.jpg

Is er oppas?

Voor de kids is er een gaaf kerstprogramma in het HipHopHuis vlak naast Annabel. Het wordt een feest met verhalen, muziek, lekkers, een cadeau en speciale gasten zoals jij.

Locatie

Onze samenkomst vinden plaats in Annabel. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw (5 minuten wandelen). Dit zijn betaalde plaatsen vanaf 12.00 uur tot 23:00 uur. Je kunt bij aankomst wel al betalen tot het tijdstip dat je verwacht te blijven (tot 12 uur betaal je dan niet)

Ook kun je heel dichtbij parkeren. Het terrein aan de voorkant van Annabel is beschikbaar. Parkmobile en Park-line gebruikers kunnen parkeren bij ParkBee – Schiestraat. Je opent de slagboom door middel van de bovenstaande parkeerapps. Je betaalt hier vanaf het moment dat de slagbomen geopend worden.

Poppodium Annabel
Schiestraat 20, Rotterdam