Onze kerk en Joseph Prince

In april 2005 raakte we als kerk verbonden met pastor Joseph Prince en New Creation Church uit Singapore. Hij was toen vier dagen bij ons te gast en liet ons de rijkdom van het evangelie van genade ontdekken. Het heeft onze kerk blijvend veranderd.

Voor nuchtere Hollanders klinkt het misschien wat vreemd: Je haalt een pastor uit Singapore naar Nederland en zijn onderwijs zet je kerk op z'n kop. En toch is dat precies wat er gebeurde in 2005. Het al jaren groeiende verlangen naar meer zicht op Gods genade werd door het onderwijs van pastor Joseph Prince vervuld.

En niet alleen bij ons. De bediening van pastor Joseph Prince is wereldwijd enorm gegroeid. Tientallen miljoenen mensen volgen zijn preken via internet en televisie en tal van kerken zijn er door vernieuwd, evenals zijn eigen kerk (New Creation Church, meer dan 30.000 bezoekers).

Wil je de bijzondere conferentie uit 2005 terugluisteren? Klik dan hier om die aan te schaffen via onze webshop.
Pastor Joseph Prince is dagelijks te zien op Family7 en in het weekend op RTL5 (New Creation Church TV): op zaterdag om 07.30 uur en op zondag om 07.00 uur.