GEPLANDE REIZEN IN 2019

algemene reis

22 feb -1 maart (8 daagse reis)
Reisleider: pastor Arnaud
Deze reis is georganiseerd vanuit Almelo maar open voor iedereen.

algemene reis

1-9 april (9 daagse reis)
Reisleider: pastor Jaap
Georganiseerd vanuit Hellevoetsluis maar open voor iedereen.


VERWACHTE REIZEN IN 2019

 

Op dit moment zijn we in een verkennende fase om te kijken of we ook vanuit onderstaande locatie een reis kunnen organiseren:

 
 

ROTTERDAM

Medio oktober (8 daagse reis)
Reisleider: pastor Steven
Georganiseerd vanuit Rotterdam maar waarschijnlijk open voor iedereen.

 

 

Israël en het Joodse volk hebben een speciale plek in het hart van Jong en Vrij. Dat heeft alles te maken met de bijzondere plaats die God het volk Israël heeft gegeven in Zijn reddingsplan voor deze wereld. 

We geloven dat het Evangelie van genade en vrede, wat 2000 jaar geleden vanuit Israël de wereld over ging, in deze tijd weer terug gebracht mag worden naar die regio... want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken. (Romeinen 1:16).

In Zijn voetstappen
Daarom organiseren we vanuit Jong en Vrij regelmatig reizen naar Israël. Die reizen hebben als doel om het land en volk tot zegen te zijn en om te genieten van de geestelijke rijkdom die er te vinden is. Om de Liefde die God heeft voor ons én het Joodse volk in onze harten uit te gieten. De talloze plaatsen en gebeurtenissen uit de Bijbel zijn er nog steeds terug te vinden. Op diverse plekken kun je zo goed als letterlijk in de voetstappen van Jezus wandelen. En dat dus ook wat we gaan doen als je mee op reis gaat…

Onvergetelijke ervaring
De Bijbel gaat ineens in al haar geuren en kleuren tot je spreken. Jouw hart komt er verrassend van tot leven. En… Gezegend wie hen, God Volk ,zegenen, zegt Genesis 12 : 3. Dat alles bij elkaar maakt een bezoek aan Israël een onvergetelijke ervaring!

 

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar israel@jongenvrij.nl