Dit jaar is het 500 jaar geleden dat de reformatie begon en dat het goede nieuws door heel Europa reisde: God redt mensen op basis van genade! 

Tijdens een event genaamd ‘The Holy Spirit Night’, op 29 en 30 september in Stuttgart, zal pastor Joseph Prince van New Creation Church Singapore twee maal spreken. Een bijzonder moment in de tijd, zeker nu pastor Prince zal spreken vanuit een enorme openbaring over de genade die 500 jaar geleden vanuit Duitsland de kerk voorgoed veranderde en die ook in deze tijd een revolutie teweegbrengt: the Gospel Revolution!


Beleef het mee!

Er zal een livestream van de preken van pastor Joseph Prince aangeboden worden met Nederlandse vertaling. Deze kun je op twee manier meekijken, op vrijdagavond 19.00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur.
Je kunt samen met anderen kijken of thuis kijken:

26890736601_3bb6c38207_k.jpg

Kijk samen met anderen

Je kunt op al onze locaties samen met andere mensen live meekijken op vrijdagavond en zaterdagmorgen. We organiseren dit weekend overal zogenaamde 'Connect Specials' wat betekent dat je bij iemand thuis welkom bent om mee te kijken en te connecten met anderen die enthousiast zijn over het evangelie van genade.

livestream.jpg

kijk thuis via livestream

Ben jij niet in de gelegenheid om aan te sluiten bij een Connect Special? Of wil je zelf thuis kijken met vrienden en/of familie?

Dan kun je zelf meekijken via de livestream. Klik hieronder voor de link.