Heroes is de hagelnieuwe tak van Jong en Vrij voor mannen! Van de single tot de getrouwde man. Van de gezins- en familieman tot de ondernemer. Van de intellectueel tot de man van de straat. Van de oer-Hollandse tot de multi-culti man. Van de indoor tot de outdoor man. Van de alpha man tot de metroman. Van jong tot oud. Oftewel: voor ALLE mannen, want alle mannen zijn welkom en kostbaar!

Mannen worstelen vaak met hun identiteit (als geliefde Zoon van de Vader) en positie (als Koning-Priester) tijdens hun opleiding, in hun werk, huwelijk, gezin of familie. We weten vaak niet hoe we als geestelijke mannen mogen functioneren. Het is nodig dat er mannen opstaan temidden van scholen, bedrijven, huwelijken, gezinnen en families. We zijn bedoeld om the lead te nemen en de wereld om ons heen namens en voor Jezus naar onze (Zijn!) hand te zetten!

Wat kun je verwachten?
Op zaterdag 20 februari vindt het eerste Heroes event plaats op een toplocatie, namelijk: Fort Altena in Werkendam. Het belooft een inspirerende dag te worden waar je zonder fysieke inspanning en zonder vies te worden, zult genieten van: goede gesprekken, live DJ, vuur, aanbidding 2.0, inspirerend woord, goed eten, gratis consumpties, prachtige entourage en als afsluiting een 'grand finale'!

Aan het einde van deze dag zul je geholpen zijn om (beter) te gaan functioneren als een krachtige, geestelijke man in het dagelijks leven!