Een week van worship, gebed en profetie

8 t/m 15 mei

De hemel is open! En jij bent gemaakt om dat vol te ervaren en om daarvan uit te delen. In de week naar Pinksteren nemen we daarom tijd om Gods Geest ruimte te geven. Ruimte om ons meer van Jezus te laten zien. Ruimte om ons te helpen in Zijn kracht te (gaan) staan. Ruimte om het oude achter ons te laten en van een nieuw seizoen te genieten. Ruimte voor Gods masterplan, met ons, onze stad en met de mensen om ons heen.

We vieren het Nieuwe Verbond waarin het niet meer afhankelijk is van ons, maar wat begint met de Stem van God die zegt: ‘Ik zal...’

Hieronder vind je het programma en een omschrijving van alle onderdelen van deze week en je kunt je gelijk aanmelden!


Meld je aan voor de gebedsweek

Vink de sessies aan die je wilt bijwonen *
Vink de sessies aan die je wilt gaan volgen. De tijden vind je terug in het programma op deze pagina. Je aanmelding helpt ons een beeld te vormen van hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het is prima als je een deel van de sessie bijwoont, je kan ook later besluiten alsnog ergens naartoe te gaan. Alleen voor de BBQ is aanmelding wel verplicht vanwege de inkoop.
Vul hier het aantal personen in met daarbij hun leeftijd (€12,50 vanaf 12 jaar en € 5,- per kind. Kids onder de 2 jaar gratis.)

Locatie van de activiteiten