Algemeen

Wat is Vision Day precies?
Elk jaar starten we het jaar met Vision Day. Een dag waarop we met alle acht verschillende locaties van Jong en Vrij verzamelen en samen het jaar aftrappen. We kijken dan vooruit naar het nieuwe jaar tijdens een samenkomst waarin onze senior pastor Marcel Gaasenbeek vooruit kijkt en het jaarthema bekend maakt. 

Wat kan ik verwachten?
Een boost voor 2018 - voor je eigen hart en ons gezamenlijk hart als gemeente. Je ontvangt visie en daarmee ook een verfrissende verwachting voor wat er te gebeuren staat. Daarnaast gaat het worshipdak eraf. Onze worshippers bundelen hun krachten en dat is ieder jaar weer ontzettend genieten. 

Waar is het?
Vision Day 2018 vindt dit jaar plaats in theater Flint in Amersfoort. Klik hier voor adres en route. We proberen elk jaar een plek te vinden die midden in het land ligt, zodat het voor al onze locaties verspreid over het land goed te bereiken is.

Hoe lang duurt Vision Day?
De samenkomst start om 10.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want het zal druk worden. Zo voorkom je dat je in de file staat voor de parkeergarage. De samenkomst eindigt rond 12.15 uur. Na afloop kun je heel makkelijk de stad in lopen om ergens lekker te lunchen. 

Zijn andere locaties open?
Nee, op Vision Day verzamelen we op één plek en is er geen samenkomst op andere locaties. 

Is er parkeergelegenheid?
Je kunt parkeren in parkeergarage Flint naast het theater. Daar zijn wat kosten aan verbonden, maar na de samenkomst kun je bij ons een uitrijkaart van 1,50 euro kopen. Dan ben je een stuk goedkoper uit ten opzichte van het reguliere parkeertarief. 

Ik heb geen vervoer. Kan ik toch komen?
Theater Flint is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 5 en 6 rijden vanaf Amersfoort Centraal Station en stoppen vlakbij theater Flint. Verder zijn er genoeg gemeenteleden die naar Amersfoort rijden met de auto. Vraag eens rond in je Connect-groep, je team of andere vrienden om te kijken of er nog een plekje over is in de auto.

Is er een livestream?
Er zal geen livestream zijn, maar de samenkomst zal wel worden opgenomen. Ben je niet in de gelegenheid om te komen, dan zal je de preek in onze Jong en Vrij app terug kunnen kijken.

Heb je andere vragen?
Neem contact met ons op door te mailen naar info@jongenvrij.nl of stuur ons een berichtje op onze Facebookpagina.


Kids

Kan ik mijn kinderen meenemen?
Zeker weten! We kunnen je aanraden ze mee te nemen, want voor hen gaat het ook een onvergetelijke dag worden. Voor alle kinderen van 0 t/m 3 jaar is er goedverzorgde oppas geregeld. De kinderen kunnen heerlijk spelen. Op de plattegrond hieronder kun je zien waar de verschillende groepen zitten. De kinderen zijn op leeftijd ingedeeld. Zo zitten de 0-jarigen bij elkaar en hetzelfde geldt voor de 1-jarigen, 2-jarigen en 3-jarigen.

Alle kinderen van groep 1, 2 en 3 van de basisschool mogen naar KICK. Normaal gesproken is KICK al één groot feest, maar dit keer wordt het extra speciaal. Er komt een vrolijke theatergroep voor de kinderen optreden. Het wordt een ochtend met veel muziek, spelen, knutselen, kleien, bouwen en ontmoeten. De kinderen van KICK zitten in het Cultuurhuis (zie plattegrond).

De oudere kinderen van groep 4 t/m 8 gaan de hele ochtend naar SuperFun. Een speelparadijs slechts 15 minuten van theater Flint vandaan. De kinderen gaan met twee grote bussen naar SuperFun.

Hoe laat moet ik er zijn?
Van 10.00 - 10.15 uur schrijven we de kinderen in. Wees op tijd, want naast dat we veel kinderen verwachten, maken we gebruik van verschillende locaties. Daarbij vertrekt de bus naar SUPERFUN op tijd (kort na de inschrijving).

Waar kan ik mijn kinderen inschrijven?
De inschrijving vindt plaats bij hun eigen ruimte. Op de plattegrond kan je vinden waar je moet zijn (klik op de afbeelding om het te vergroten). 

Is er begeleiding voor mijn kinderen bij SuperFun?
Absoluut! De ochtend is strak georganiseerd een groot team aan volwassenen gaat mee om alles in goede banen te leiden. Er gaan dus genoeg volwassenen mee om een oogje in het zeil te houden en ervoor te zorgen dat ze de tijd van hun leven hebben.

Wat is er voor de tieners en jongeren?
Onze jongeren zitten lekker in de samenkomst. Dit geldt ook voor de tieners, maar voor hen hebben we na de samenkomst een Brave Lounge. Een plek waar ze samen lekker kunnen hangen. 

Heb je andere vragen?
Neem gerust contact op met Nadia Hazeleger. Zij is tijdens Vision Day eindverantwoordelijke KIDS. Je kunt haar mailen op: kidsamersfoort@jongenvrij.nl