CHURCHWEEK

Al een aantal jaar zetten we de week voor Pinksteren apart om als kerk samen tijd door te brengen met als doel te verbinden - met elkaar én met God. CHURCHWEEK (voorheen gebedsweek) is inmiddels een begrip geworden en ook dit jaar mag je weer een bijzondere week verwachten. 

 
churchweek1.jpg

WaT IS CHURCH WEEK?

Tijdens Church Week (13 - 17 mei) zoeken we vijf dagen lang bewust de Heer en elkaar op - om te bidden en te verbinden. De hele periode richten we een plek in (De Leilinden, Peter van den Bremerweg 23) waar je van vroeg in de ochtend tot laat in de avond terecht kan. Op deze plek zal er de hele week een programma zijn. Meer daarover hieronder.

churchweek2.jpg

WAT IS ER VOOR MIJ?

Elk jaar zien we dat deze week een week van doorbraken is op persoonlijk gebied en samen als kerk. Veel mensen nemen een dag of enkele dagen vrij om op De Leilinden te zijn. Het is een moment om uit te zoomen en tijd te nemen om van de Heer te horen voor jouw leven. Voel je daarom aangemoedigd om erbij te zijn een mee te bidden.

 

Locatie

De Leilinden is deze week het toneel van de Church Week. Van vroeg in de ochtend tot het einde van de avond ben je welkom om hier te zijn - van worship en gebed in de ochtend tot inspirerende meetings overdag en krachtige samenkomsten in de avond. De Leilinden ligt op de rand van Amersfoort en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De Leilinden
Peter van den Breemerweg 23
3768 MP Soest

 
 
gebedshuis.jpg

Huis van gebed

Van 07.30 tot en met 16.00 staat het ‘Huis van Gebed’ in De Leilinden voor je open. Dit is een plek waar je gedurende de dag kunt binnenlopen om te bidden. Het voorziet in een aantal ‘hulpmiddelen’ die je helpen om stil te worden en 1 op 1 met God te zijn. Bij die hulpmiddelen moet je denken aan dingen die je kunt zien / horen / andere zintuigen aanspreken en die inspiratie geven + je op weg helpen in gebed.