WAT IS CHURCH FESTIVAL?

Op zaterdag 16 en zondag 17 september vindt de tweede editie van het Church Festival Jong en Vrij Sliedrecht plaats. Een feestelijk weekend vol inspiratie en bemoediging voor jou. Een ideaal moment om eens gasten te laten kennismaken met onze KERK. Meld je daarom aan en geniet hiervan mee! 

thevibe.jpg

THE VIBE

Zaterdag 16 september trappen we het Church Festival af met The VIBE! Een dag vol visie, WORSHIP, teambuilding en FUN. De Heer bouwt zijn KERK met mensen en daarom is het gaaf om bij de start van dit seizoen te horen hoe de Heer jou kan gebruiken, kan zegenen en tot zegen kan laten zijn binnen de KERK. Bouw je mee? Wil je meebouwen of ben je benieuwd hoe dit werkt? Je bent meer dan welkom!

 

Locatie: Griendencollege
11:00 – 16:00 uur

samenkomst.jpg

SAMENKOMST

Op zondagochtend 17 september staat jou een spetterende samenkomst te wachten. Naast worship deelt pastor Karsten de visie voor komend seizoen. Een krachtige boodschap die richting geeft voor jou persoonlijk, je gezin, je werk, de kerk, kortom voor elk gebied van je leven.Onze samenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen; dus nodig vooral familie, vrienden of collega’s uit om hierbij aanwezig te zijn.

Alle kids t/m 12 jaar vieren feest en worden op maat bediend in de kinderkerk. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Locatie: Griendencollege
10:30 – 12:00 uur
Koffie en nakletsen doen we bij de American Picknick deze zondag

 

 

 

foodfunfellowship.jpg

FOOD FUN FELLOWSHIP

We nodigen jou en je familie en vrienden uit voor een heerlijke middag FOOD, FUN & FELLOWSHIP bij de Sterrenwacht in de Biesbos. Vanaf 12:30 uur ben je van harte welkom voor een American Picknick! Neem daarom jouw favoriete toetje, taart of picknickgerecht mee. Een extra portie is welkom, zodat we genoeg hebben om ook onze gasten te laten mee eten! Verder is deze middag vrij te besteden. Hou jij van spelletjes, creativiteit, bootcamp of voetbal? Neem dan vooral alle benodigdheden hiervoor mee! We maken er samen een onvergetelijke middag van! Wil je hierover meer weten? Check hieronder de veelgestelde vragen, ook wanneer je contact met ons op wilt nemen.

Locatie: Het grote veld naast de Sterrenwacht, Baanhoekweg 75 in Dordrecht
12:30 - 17:00 uur

 

De tickets voor deelname aan de VIBE en FOOD, FUN & FELLOWSHIP zijn gratis. In verband met de organisatie vinden we het prettig te weten met hoeveel personen je komt. Reserveer daarom vandaag nog hieronder je tickets!

Veelgestelde vragen

Ik zit niet in Jong en Vrij, maar het lijkt me wel leuk om zondag te komen. Kan dat?
Zeker! Het lijkt ons gaaf als jij ook komt! We vieren Church Festival met onze hele kerk, maar zoals op alle goede feestjes is iedereen welkom. Dus ook als je geen vaste bezoeker van Jong en Vrij Sliedrecht bent, zien we je graag verschijnen.

Mag ik ook een vriend/vriendin meenemen?
+ Ja, dat mag. De zondag van het Church Festival is voor iedereen, dus neem gerust je vrienden en/of familie mee. Let wel op dat ze zelf ook even een ticket bestellen. 

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij het evenement?
+ Bij het Griendencollege is volop parkeergelegenheid in de wijk. Omdat we voor onze gasten graag een plekje dichtbij reserveren, willen we onze vaste gasten vragen om hun auto wat verder weg te parkeren (bijv bij de korfbalclub aan de Thorbeckelaan). Op zondagmiddag bij de Sterrenwacht is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Ik heb geen auto, maar wil wel graag komen. Kan ik met het OV komen of met iemand meerijden?
+ Het OV is een mogelijkheid, al zijn de aansluitingen op zondag beperkt en stoppen bussen of de waterbus niet direct voor de deur. Check jouw mogelijkheden op 9292.nl. Met iemand meerijden is wellicht een betere optie. Voel je vrij om bij broers en zussen te informeren naar de mogelijkheid tot carpoolen. Kom je er niet uit of ken je nog niet veel mensen binnen de gemeente? Stuur dan een mailtje naar sliedrecht@jongenvrij.nl of kom informeren bij het Infopunt na een zondagse samenkomst.

Ik heb vervoer (nodig) voor materialen voor de FOOD, FUN & FELLOWSHIP - middag. Waar kan ik me melden?
+ Heb je veel of grote materialen voor een activiteit, maar kan je deze materialen niet in de auto meenemen op zondag, dan horen we dat graag van je.

+ Heb jij een busje beschikbaar waarin materialen vervoerd kunnen worden en stel je deze graag beschikbaar? Meld je dan via sliedrecht@jongenvrij.nl of bij het Infopunt. Dan gaan wij helpen om vraag een aanbod bij elkaar te brengen.

Ik zou het leuk vinden om mee te helpen met het festival. Kan dat?
+ Zeker wel! Vind je het leuk te helpen op zaterdagmiddag of zondagochtend, laat het ons dan weten via sliedrecht@jongenvrij.nl. Voor de zondagmiddag kunnen we jouw hulp in jouw unieke kleur heel goed gebruiken. Je kan bijvoorbeeld denken aan het meebrengen van sport en spelmaterialen, het organiseren van een wedstrijd of mini-competitie, heb je spullen en ambitie om kinderen te schminken, vind je het leuk om een spel te organiseren of met de kinderen een dans in te studeren, zou je graag een workshop geven…? Ga brainstormen met elkaar en kom in actie, want SAMEN maken we de zondagmiddag tot een groot succes. Denk vooral in mogelijkheden! Aanmelden hoeft niet, maar wil je graag met ons sparren over jouw idee, contact ons dan via sliedrecht@jongenvrij.nl of kom langs bij het Infopunt.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
Neem dan contact met ons op via sliedrecht@jongenvrij.nl.