churchfestival.jpg

MELD JE NU AAN

Yes! Het is zover…de aanmelding voor het Church Festival is geopend! Food, fun, family en dat 2 dagen lang! Dit jaar zelfs met een primeur...kamperen op Landgoed van Bergeijk (als je durft:-)).

benjaminbento.jpg

VRIJDAGAVOND
WORSHIP NIGHT

Vrijdag is de kick-off op Landgoed van Bergeijk. Een Worshipnight onder open hemel! Daarna lekker uit je dak op de Dancenight waarin de, inmiddels beroemde en beruchte DJ Benjamin Bento, de beste plaatjes draait. Moe geworden? Je kunt blijven slapen in je eigen tent of caravan.

 

festivaldag.jpg

ZATERDAG
FESTIVALDAG

Zaterdag, festival dag! Een dag om blij van te worden, ook weer op Landgoed van Bergeijk. Lekker eten van diverse foodtrucks, live muziek, spellen, zeepbaan, volleybal, schminken, henna tatoo artist en nog veel meer! En voor de kids: kom van 15:00-17:00 uur met je ouders en/of verzorgers hutten bouwen! Het team met de mooiste hut krijgt een prijs! In de avond relaxen met een open lucht bioscoop. En natuurlijk eindigen we dag niet zonder het knusse kampvuur. Mocht je willen, ook deze avond kunnen je blijven overnachten in je tent of caravan.

 

samenkomst.jpg

ZONDAGOCHTEND SAMENKOMST

 

 

Feest in de Eendraght! Een toffe samenkomst waar we visie horen voor aankomende periode! 

 

 

 

Goed om te weten...

  • Je kunt dus 1 of 2 nachten blijven kamperen met een tent of caravan. Onder de 18 jaar alleen onder begeleiding. Meld je hiervoor tijdig aan via het inschrijfformulier. 
  • De worshipnight is een open avond en voor iedereen toegankelijk die maar wil komen! 
  • Drinken is inbegrepen. Kosten van eten van de foodtrucks of activiteiten zijn voor eigen rekening, dus neem contant geld mee. 
  • Neem ook je eigen stoel of festival kleedje mee. 
  • Adres Landgoed van Bergeijk: Krommedijk 7 in Zuidland.