samenkomst1.jpg

WAT IS HET?

Op zondag 17 september vindt de tweede editie van het Church Festival Jong en Vrij Den Haag plaats. Een feestelijke dag vol food, fun en fellowship. Op deze dag starten we als gemeente het nieuwe seizoen in de stijl van een gezellig festival. Een ideaal moment om eens gasten te laten kennismaken met Jong en Vrij. Meld je snel aan en geniet mee! 

samenkomst2.jpg

ZONDAGOCHTEND
SAMENKOMST

Op zondag 17 september starten we om 10.00 uur met koffie/thee en wat lekkers. Om 10.30 uur hebben we een spetterende samenkomst, met heerlijke aanbidding en een krachtige preek van pastor Kees Pastoor. Hij zal ons meenemen in de visie voor het nieuwe seizoen. Ook aan de kinderen t/m 12 jaar is gedacht! Zij mogen voor de dienst heerlijk meegenieten van het lekkers. Om 10.30 uur begint hun eigen feest, waarbij ze op maat bediend worden bij Jong en Schattig en Kick

 

foodfunfellowship.jpg

ZONDAGMIDDAG
FOOD FUN FELLOWSHIP

Je bent samen met vrienden en familie ’s middags van harte uitgenodigd voor een middag vol Food, Fun & Fellowship! Na de dienst is er gelegenheid om je zelf meegebrachte boterhammen te eten en lekker te connecten met broers en zussen. Om 13.30 uur start het middagprogramma met sport en spel en workshops. Tijdens de workshop of sport en spel is er op een leuke, gezellige manier tijd voor fellowship. Leer je broers en zussen eens kennen op sportief/creatief/geestelijk gebied. Meer informatie over de workshops vind je op het ticketformulier. Voor de workshops en sport en spel moet je je van tevoren inschrijven. We sluiten de dag om 15.00 uur af met een heerlijke borrel tot 16.30 uur, waarbij weer volop tijd is voor connectie. De kinderen van 4 t/m 12 jaar hebben tijdens het middagprogramma een gave zeskamp, waar ze al met veel plezier naar uit kijken. Voor Jong en Schattig is er dan opvang. Ook tijdens lunch- en borreltijd wordt er aan de kinderen gedacht!

 

Om de kosten te dekken vragen we een kleine toegangsprijs. Voor volwassenen bedraagt die €8,- en voor kinderen t/m 12 jaar is het gratis.