churchfestival-amersfoo2.jpg

WAT IS HET?

Op 16 september vindt de tweede editie van Church Festival van Jong en Vrij Amersfoort plaats. Een festival met lekker eten, muziek en fun voor alle leeftijden. Er zullen verschillende foodtrucks zijn waar je voor een klein prijsje een hapje eten kunt halen. Er is een podium waar bandjes en acts zullen optreden. Daarnaast bieden we voor alle leeftijden een programma aan: voor kids, jongeren, volwassenen en onze Jong en Wijs'ers. 

WAAR IS CHURCH FESTIVAL?

Het festival vindt plaats op een locatie net buiten Amersfoort. Op een evenementenlocatie aan de A1 richting Amsterdam. Het adres is Goyergracht Zuid 11, Eemnes. Koop hieronder je tickets voor het festival.

churchfestival-amersfoort4.jpg

TICKETVERKOOP

Om de kosten te dekken rekenen we een kleine toegangsprijs voor Church Festival. Vergeet dus niet je tickets hieronder te kopen. Voor de vroege boekers hebben we korting, dus wacht niet te lang met je ticket te bestellen. Mochten de kosten een probleem zijn, scroll dan omlaag voor veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Ik zit niet in Jong en Vrij, maar het lijkt me wel leuk om te komen. Kan dat?
Zeker! Het lijkt ons gaaf als jij ook komt! We vieren Church Festival met onze hele kerk, maar zoals op alle goede feestjes is iedereen welkom. Dus ook als je geen vaste bezoeker van Jong en Vrij Amersfoort bent, zien we je graag verschijnen.

Mag ik ook een vriend/vriendin meenemen?
+ Ja, dat mag. Church Festival is voor iedereen, dus neem gerust je vrienden en/of familie mee. Let wel op dat ze zelf ook even een ticket bestellen. 

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij het evenement?
+ Er is op het terrein zelf geen ruimte om te parkeren. We vragen je daarom te parkeren bij hotel/restaurant de Witte Bergen en vanaf daar is het een wandeling van 10 minuten naar het festivalterrein. Ben je slecht ter been? Laat je dan even afzetten bij het terrein. 

Kan ik met het OV komen?
+
 Dat kan. Pak bus 108 vanaf station Hilversum en stap uit bij bushalte Viaduct Laren. Vanaf daar is het een kleine tien minuten lopen. Kijk voor meer info op 9292.nl.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
+
 We werken samen met lokale ondernemers voor de foodtrucks en willen hen tot zegen zijn door bij hen eten en drinken te bestellen. Wil je toch graag zelf eten of drinken meenemen, dan mag dat wel.

Waarom vragen jullie geld voor entree?
+ Het organiseren van het festival kost geld. Denk aan huur van decor, licht en geluid, foodtrucks etc. De prijs van het ticket dekken die kosten. We verdienen er zelf niets mee.

Ik zou het leuk vinden om mee te helpen met het festival. Kan dat?
+ Zeker weten! We kunnen altijd extra handen gebruiken. Ook vinden we het leuk om van je te horen als je een idee of eigen bijdrage hebt. Neem dan contact met ons op via onderstaande button 'contact opnemen'.

Ik kan het niet betalen, maar wil wel graag komen. Moet ik thuis blijven?
+ Nee, de toegangsprijs mag nooit een probleem vormen om te komen. Ben je financieel niet in staat om het ticket te betalen? Neem dan contact op met ons via amersfoort@jongenvrij.nl.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
Neem dan contact met ons op via amersfoort@jongenvrij.nl.