vierkant.PNG

WELKOM

Zondag 23 september is zo’n dag in het jaar waar je bij wilt zijn. Stap midden in het hart van de kerk en midden het hart van de stad. Geniet van heerlijk eten, ervaar de gezelligheid, leer mensen kennen en trap zo optimaal jouw nieuwe seizoen af. Een dag voor jong, oud en alles wat er tussen zit. Voor mensen die al langer meelopen en voor hen die kennis willen maken met de kerk. Kortom: voor iedereen. En dus ook voor jou.

cf-rotterdam2.jpg

PROGRAMMA

10.30 uur - 12.00 uur: Samenkomst in Annabel
12.00 uur - 12.45 uur: Koffie en thee
12.45 uur - 13.00 uur: Naar Speeltuin Crooswijk
13.00 uur - 17.00 uur: Een gezellige middag
13.30 uur : Start overheerlijke BBQ, friet, salades, drankjes etc.
13.30 uur : Start Kledingbeurs
14.30 uur : Sport en Spel + Gezelschapsspellen
16.00 uur : Lekker toetje
17.00 uur : Einde

LOCATIE

In de ochtend zullen we in Annabel (Schiestraat 20) een samenkomst hebben van 10.30 uur - 12.00 uur met afsluitend koffie, thee met wat lekkers.

Vanaf 12.45 uur zullen we met z'n allen naar Speeltuinvereniging Crooswijk (Schuttersweg 74, Rotterdam) gaan. (parkeren gratis) Hier zullen we de hele middag in en rondom de speeltuin zijn. De kinderen kunnen heerlijk in de speeltuin blijven. ONE, BRAVE en overige fanatiekelingen kunnen sport en spel doen buiten de speeltuin. Er staan gezelschapsspellen klaar, maar je kunt ook heerlijk ontspannen, kletsen, BBQ-en en bij de kledingbeurs shoppen.

kleding.jpg

KLEDINGBEURS

Heb jij thuis nog mooie heren, dames, of kinderkleding die niet meer gedragen wordt? Goede schoenen, gave accessoires en tassen?Neem deze dan zondag 9 en 16 september mee naar de samenkomst. En lever ze in bij het infopunt in de foyer.

Op ChurchDay zullen we dit namelijk verkopen voor een mooi prijsje. De opbrengt gaat in z’n geheel naar teammatt4kika, de kleding die niet verkocht wordt, gaat naar de kledingbank.

Zo willen we ook als kerk een actieve bijdrage leveren aan de samenleving.

BBQ.jpg

FOOD

We zullen deze dag gezellig met elkaar eten!

Voor de volwassenen is er een overheerlijke BBQ voorbereid. Denk hierbij aan vlees (gluten en lactose vrij), salades, brood, patat en een lekker drankje. Voor de kinderen is er ook een hamburger met friet en natuurlijk een ijsje toe. Je krijgt deze dag een aantal consumptiebonnen, voor de kids en is er de hele dag limonade en water beschikbaar.

cf-rotterdam3.jpg

TICKETS

Boek nu meteen je tickets. Dit heb je in een paar minuten geregeld.

Om de kosten te dekken rekenen we een toegangsprijs voor de hele dag. Dit is inclusief de BBQ, consumpties, alle activiteiten en ijs.

De prijs mag geen probleem vormen om te komen. Ben je niet in staat om ticket(s) te betalen? Schroom niet! We gaan dit mogelijk maken. Laat het weten via bvdberg@jongenvrij.nl

Ook is het mogelijk een donatie te doen, zodat we allemaal op deze dag kunnen komen

Veelgestelde vragen

Ik zit niet in Jong en Vrij, maar het lijkt me wel leuk om te komen. Kan dat?
Ja! We vinden het leuk als jij komt! Dus ook als je geen vaste bezoeker van Jong en Vrij Rotterdam bent, zien we je graag op ChurchDay. Vergeet niet om een ticket te kopen.

Mag ik ook een vriend/vriendin meenemen?
+ Jazeker. ChurchDay is voor iedereen, dus neem gerust je vrienden en/of familie mee. Let er wel op dat ze even een ticket kopen

Waarom vragen jullie geld voor entree?
+ Het organiseren van deze dag kost geld. De prijs van het ticket dekken die kosten. We verdienen er zelf niets mee

Ik zou het leuk vinden om mee te helpen op deze dag. Kan dat?
+ Zeker weten! We kunnen altijd extra handen gebruiken. Bij het inschrijven kun je aangeven waar je graag wilt helpen

Ik kan het niet betalen, maar wil wel graag komen. Wat kan ik doen?
+ De toegangsprijs mag geen probleem vormen om te komen. Ben je niet in staat om ticket(s) te betalen? Schroom niet! We gaan dit mogelijk maken. Laat het even weten via bvdberg@jongenvrij.nl

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
Neem contact met ons op via bvdberg@jongenvrij.nl.