vierkant.PNG

           WAT IS HET?

Op zondag 1 oktober vindt de tweede editie van het Churchfestival Rotterdam plaats. Een super vet festival met een dag vullend programma voor alle leeftijden, muziek en een lekkere BBQ. Wat je zelf meebrengt zijn: je lunch voor de ‘open air lunch’ en een stoeltje of kleedje.

 

cf-rotterdam2.jpg

WAAR IS CHURCH FESTIVAL?

Het festival duurt van 11.00 – 20.00 uur en vindt plaats op het evenemententerrein van het Zuiderpark Rotterdam. Het adres is Oldegaarde 21, 3084AA Rotterdam. Hier kan de auto makkelijk worden geparkeerd. Vanaf het parkeerterrein is het 1 minuut lopen naar het festival, dit zal duidelijk worden aangegeven.

cf-rotterdam3.jpg

TICKETVERKOOP

Om de kosten te dekken rekenen we een toegangsprijs voor het festival. Dit is inclusief alle activiteiten, koffie/thee, fris en versnaperingen de hele dag, muziek, taart en ijs.

Veelgestelde vragen

Ik zit niet in Jong en Vrij, maar het lijkt me wel leuk om te komen. Kan dat?
Zeker! Het lijkt ons gaaf als jij ook komt! We vieren Church Festival met onze hele kerk, maar zoals op alle goede feestjes is iedereen welkom. Dus ook als je geen vaste bezoeker van Jong en Vrij Rotterdam bent, zien we je graag verschijnen.

Mag ik ook een vriend/vriendin meenemen?
+ Ja, dat mag. Church Festival is voor iedereen, dus neem gerust je vrienden en/of familie mee. Let wel op dat ze zelf ook even een ticket bestellen. 

Waarom vragen jullie geld voor entree?
+ Het organiseren van het festival kost geld. Denk aan huur van spullen. De prijs van het ticket dekken die kosten. We verdienen er zelf niets mee.

Ik zou het leuk vinden om mee te helpen met het festival. Kan dat?
+ Zeker weten! We kunnen altijd extra handen gebruiken. Ook vinden we het leuk om van je te horen als je een idee of eigen bijdrage hebt. Neem dan contact met ons op via rotterdam@jongenvrij.nl

Ik kan het niet betalen, maar wil wel graag komen. Moet ik thuis blijven?
+ Nee, de toegangsprijs mag nooit een probleem vormen om te komen. Ben je financieel niet in staat om het ticket te betalen? Neem dan contact op met ons via rotterdam@jongenvrij.nl.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
Neem dan contact met ons op via rotterdam@jongenvrij.nl.