Ik sprak net iemand die van het onderstaande hoorde en zei: dit nummer ga ik draaien op mijn trouwerij.

30049831581_3d38a614e9_m.jpg

Want. Over niet al te lange tijd, lanceren we een nieuwe Jong en Vrij KIDS track. Nieuw en toch ook weer niet, want het is de vertaalde KIDSversie van Here is my church. Ken je die nog? Het schitterende anthemachtige nummer dat zo goed zegt hoe prachtig de kerk is. Wat een tof nieuwtje!

Hier alvast de tekst. En laat de niet-aardse waarheid ervan in je hart zinken… zodat dít onder onze handen de realiteit zal blijken.

Jij hoort bij de kerk
Die schittert en straalt!
Het is grootser dan de bergen
En ‘ontelbaar’ veel waard
Ja jij hoort erbij

Hier mag je blij zijn
En lachen van plezier
Hier mag je leven
als een avonturier
Ja jij hoort erbij

Gave dingen gaan gebeuren
Ja het mooiste komt er aan
Jij bent hier niet per ongeluk
Want de Koning kent jouw naam
echt, Hij koos jou uit

Jezus!
Prachtige Jezus!
Zie ik onrust of pijn,
Dan zeg ik hier is mijn kerk
Waar de Koning is

Jezus!
Prachtige Jezus!
Ziet Hij onrust of pijn,
Zegt Hij hier is Mijn kerk,
Mijn prachtige bruid.

De Engelse versie is trouwens de versie die ‘de persoon die dit nummer gaat draaien op haar bruiloft’ ook op deze website te vinden. Check dit nummer hier.


Voor jou, die denkt… “dit nummer is tof maar kan ik echt niet altijd meezingen hoor.”

Mag ik je helpen? Kies er voor om je blik met regelmaat bewust op Hem te richten. Thuis, onderweg en zelfs als je in de kerk bent heb je dat kiezen soms bewust nodig. Want Hij is Degene die onaards betrouwbaar is. Hij overziet het geheel wel. En gelooft er in. Je kunt ervoor kiezen, om ondanks wat je voelt of ziet dit minder zwaar te laten wegen dan wat je in Zijn ogen ziet. Dit is het geheim van onaards onwankelbaar zijn. Niet ontkennen, maar wel erkennen Wie er in jouw leven de regie mag hebben. Niet ontkennen, maar wel erkennen dat je 'focus op Hem’ nodig hebt om in onrustige periodes toch een vrolijk en ontspannen hart te hebben.

En weet je. Wanneer je die aanbidding (want dat is die focus op Hem) kunt hebben SAMEN met je kerkfamilie ondanks ons aards geneuzel. Dan wordt Zijn waarheid, ONZE super sterke en realiteit. En kan het zomaar zijn dat je dit op je trouwerij wilt zingen.


Heb een goeie week! En als je zondag mag, dan zegen ik je dat jouw aanwezigheid Zijn tastbare glorie zal dragen. Amen?!

Comment