Ik kan me helemaal voorstellen dat mijn persoonlijke voorkeuren niet iedereen aanspreken. Ik ben nu eenmaal pastor en die hebben meestal een paar eigenaardigheden. :-)

Zo word ik enthousiaster van bepaalde ‘geestelijke waarheden’ dan van een nieuwe auto of de laatste gadgets. Gelukkig is daar vergeving voor? ;-)

Ook ben ik er van overtuigd dat je van niets op deze aardbol een grotere kick kunt krijgen dan van openbaring. Dat zullen de meeste Nederlanders ook een abnormale tot zorglijke overtuiging vinden. ;-) Maar in Everyday laat ik nu eenmaal bewust meekijken in míjn leven, dus….

Nadat ik een paar keer ontmoedigd was deze week, kreeg ik de laatste 24 uur zulke waanzinnig mooie dingen te ‘zien’. Eén gedachte was zelfs één van de mooiste ooit… Maar daar wil ik eerst wat langer over nadenken. :P

Vandaag vast dit: Het Heilige der Heilige was vroeger in de tempel de mooiste ruimte. Met de meest kostbare materialen. Er werd de grootst mogelijke zorg en aandacht aan besteed. Vooral aan de binnenkant!

Toen zag ik ineens dat dit plaatje nu, in deze tijd, over mijn hart gaat.

Daar wil God de grootste aandacht aan besteden. En dan vooral aan de binnenkant. Dus waar mijn intimiteit met Jezus plaatsvindt. Dáár geeft God de méést kostbare dingen!

Dus andere zaken en de buitenkant mogen nooit méér kosten. Ook niet in (priori)tijd, aandacht, besef, geld, etc.

‘Zwijmel jij bij zúlke dingen?’. Ja. Ik beken! Hemelse medicijnen! En het veroorzaakt bijeffecten?! Op gezinsleven, gezondheid, bankrekening en rijgedrag. ;-)

Vandaag kwam de Nederlandse vertaling van het boekje van Pastor Prince over avondmaal binnen. Lucky Cody! Geen vinger opgetild en mijn Kerstcadeau wordt zelfs thuis bezorgd. En ik ben er niet minder blij mee! ;-)))

Tot morgen!

A.s. zondag is het boekje over avondmaal in Hellevoetsluis verkrijgbaar. De andere plekken volgen. Wel nog één keer korting op eventuele Kerstinkopen bij alle andere verkooppunten!

Comment