imageWat mogen we verwachten dit jaar? Ik las in de nieuwsbrief dat ene Pastor Marcel vandaag ‘zijn visie’ met ons gaat delen. ;-)

Jullie begrijpen vast dat ik geen eigen plannen heb of ook maar wíl hebben. Ik ben de afgelopen weken bezig geweest om de visie van Jezus helder te verstaan.

Dát hoop ik door te geven. Daardoor kan Zijn visie die van ons allemaal worden. En ja, als de Geest het bevestigt en ik omarm het, dan is het ook mijn visie. :-)

Tijdens deze ‘wandeling’ kwam ook het jaarthema bovendrijven. Terwijl ik daar met iemand over sprak, kreeg ik een beeld (plaatje) aan mijn binnenkant. Dat zag er zo uit:

     I

   AM

BLESSED TO BE A BLESSING

Hier zit een verticaal en een horizontaal element in. Waarom?

Uitleg: I AM = IK BEN. Dat is de naam van God. Doordat ik van boven vandaan (verticaal) verbonden leef met God, met IK BEN, ben ik op aarde gezegend. En niet zomaar een beetje. Ik ben gezegend met alle zegen van God, omdat ik één ben met Hem.

En omdat ik nog op aarde (horizontaal) rondwandel en de zegen veel te veel is voor mij alleen, ben ik een zegen voor mijn omgeving. Zó heeft God het bedoeld, zó zijn we als Jezus.

Vision Day gaat trouwens vooral over meer. Hoe de Heer dit komend jaar meer realiteit en manifest in onze levens wil laten worden.

Iedereen krijgt ook een sticker met het jaarthema. Voor op toilet, douchewand, spiegel, whatever. Om ons dagelijks te herinneren. Daarom staat ‘I AM’ er ook op! Alles begint bij Hem!

Door IK BEN, ben ik. :-)

Tot morgen!

Comment