image‘Alleen de foto’s ontbreken nog. Maar verder ben je nu officieel social medianised’.

Tsja, dat heb je als je vertelt wat er zoal onder je dak afspeelt. Maar ik doe het natuurlijk vooral om jullie iedere dag een beetje onder mijn geestelijke motorkap mee te laten kijken. Dat gaf wat zorgen, want er zijn al dagelijkse oppeppers van het kaliber Ferrari of Lamborghini. Zelf lees ik elke dag de meditatie van Pastor Prince.

Ik heb al gemerkt dat ik soms graag wat met jullie wil delen over zijn meditaties. Zoals over deze:

De dienstknecht zei: ‘HEER, God van mijn meester Abraham, laat mij vandaag slagen, en wees mijn meester Abraham gunstig gezind. (Genesis 24:12)

In Singapore is de gunst en zegen, die ze verwachten, nooit ‘los van Jezus’. Pastor Prince vraagt geen gunst op zijn bediening. Hij vraagt bij iedere preek of hij succes mag hebben, omwille van Jezus en Zijn glorie.

Ik vraag of verwacht ongemerkt nogal eens gunst ‘omdat God van me houdt’. Vader, U zegent mij! Probleem is, als je de gunst dan niet ziet, dat je kunt gaan twijfelen aan je geliefd zijn. En om teleurstelling te voorkomen stop je maar met gunst verwachten.

De dienstknecht van Abraham vroeg succes voor zijn meester. Hij kreeg dat succes! Goeie deal?! Wij het succes. Onze Meester en Heer de eer.

Nu wil ik voor de app ook zo’n goeie (auto)deal. Heer, mag het tot Uw glorie zijn?

Ik geloof dat het steeds beter wordt. Net een Dacia zeg maar! :-)

Tot morgen!

Comment