Gisteren zijn David en Maaike naar Dallas (Texas) gevlogen. Wie kent ze niet: David altijd met hoedje en gitaar, Maaike met een heerlijke stem, aanbidders in hart en nieren. 

In Dallas zijn ze te gast bij Gateway Church, een grote gemeente met meerdere locaties in de stad en regio rond Dallas. Van Gateway Church hebben we al veel ontvangen: het boek The Blessed Life van senior pastor Robert Morris bijvoorbeeld, heeft mij persoonlijk nog meer zicht gegeven op Vaders patronen en plannen met voorziening en financiën. Een aanrader als je wilt groeien in vrijheid op dat terrein!

David en Maaike gaan daar naar toe voor een worship conferentie die de komende dagen gehouden wordt. Ze zijn uitgenodigd om vanuit Jong en Vrij aanwezig te zijn en nemen deel in de worship teams die dit weekend de gemeente in Dallas bedienen. Wanneer ze terugkomen, zullen ze onze teams ongetwijfeld laten delen in hun ervaringen!

Gateway Church zegent ook Jong en Vrij met goede muziek. Herken je deze van de landelijke dienst? 

Ik vond een liefde die mij nooit verlaat.
Ik vond een vreugde die veel dieper gaat.
Ik vond een plaats van vrede voor mijn ziel,

Waar elke last van mijn schouders viel.

U bent de schuilplaats als er regen valt.
U bent de vrijheid voor een nieuwe kans.
U bent de hoop U geeft mij weer moed.
Ik laat alles los en ren naar U toe!

U bent mijn Zon en Schild,
Naar U verlangt mijn ziel.
Ik vestig al mijn hoop op U.
Ik vertrouw op U.

Hij komt binnenkort uit op een Nederlandstalige CD waaraan een aantal van onze mensen hebben meegewerkt. Vandaag vast genieten van de tekst!

Tot morgen!