Het is vakantie dus wordt er hier driftig geknutseld. De inkopen daarvoor gaan als volgt:

Megan loopt naar de juffrouw van de Action en vraagt zonder enige inleiding: ‘Hebt u ogen?’. Eveneens zonder blikken of blozen zegt deze jongedame ‘ja’ en loopt naar een gangpad waar witte plakstickertjes liggen, met daarin losse zwarte ‘pupillen’. Naja….

Amber maakt een sjaal voor Cody met behulp van het laatste fenomeen: vingerbreien. Google maar ff, dan zul je zien dat loomen een opvolger heeft.

Al met al volop vreugde en vermaak. Toch dwalen mijn gedachten steeds af naar Israël. Niet alleen vanwege ‘onze’ reis. Ook vanwege de nieuwe vrienden die ik heb leren kennen in de Messiaanse gemeente. Veel van hen wonen in Jeruzalem, Tel Aviv of in Samaria (in de pers noemen ze dat Westbank).

En dan de vluchtelingenstroom in Europa, o.a. als gevolg van de terreur van IS. Het wordt zichtbaar dat het eindtijd is. Terloops meldt Rusland dat ze overweegt een militaire basis in Syrië te vestigen. In de profetieën staat dat er dreiging uit het Noorden zou komen. Wie oren hebben…

Anyway. De strijd op leven en dood in de geestelijke gewesten wordt steeds beter zichtbaar. Tijd om je zorgen te maken? Nee, wel tijd om wakker te worden. Niemand kan het uitzingen of met verzekeringen je leven veilig stellen.

Hoogste tijd dat de kerk zich geestelijk opstelt en voor een grote vangst gaat. Het Leven is veel sterker dan de dood! En aangezien de problemen tegenwoordig in ieders ‘achtertuin’ afspelen, kun je de glorie van Jezus onbeperkt doorgeven. Zie je jezelf al vragen: ‘Hebt u ogen?’. Antwoord: nee. Waarop jij zegt: Ik ben van de hemelse Action. Loop maar even mee, ik weet waar je ze kunt krijgen.

Kinderlijk eenvoudig. :-)

Tot morgen!