Weet je nog dat we begin dit jaar ons eigen land ook bewust als missieland op de kaart hebben gezet? We hebben een aantal acties gehad om dat vorm te geven (Generosity Sunday) en nu komt er weer een aan. Een mooie mix met het jaarthema ‘Blessed to be a Blessing’.

In het verleden hebben we als gemeente al eens collectief het boek ‘Bestemd voor overwinning’ weggegeven. Dit jaar hebben we voor het eerst een envelop met geld weggegeven. Nu gaan we voor het eerst onze worship cd weggeven.

Vanaf aanstaande zondag zijn er in totaal zo’n 800 cd’s beschikbaar in al onze locaties. Elk echtpaar en elke single (of wie de gemeente zonder partner bezoekt) kan er één meenemen en weggeven buiten de gemeente.

Een worship cd vergt iets meer wijsheid dan een envelop met geld, omdat mogelijk niet iedereen er van houdt. Aan de andere kant kan iedereen er door geraakt worden. Samengevat: je hebt er de inspiratie of leiding van de Geest bij nodig.

Natuurlijk kan de cd ook terecht komen bij een bekende of familielid die al heerlijk gelooft. Minder missionair, maar wel blessed to be a blessing. Als het maar buiten Jong en Vrij is. Lekker zaaien! Wie weet wat we oogsten als we worship zaaien? ;-)

De missies naar Polen en Hongarije zijn zeer geslaagd geweest. We mogen vaststellen dat er definitief een bron is geslagen in beide landen, binnen de kerken daar. En dat is eigenlijk alles wat er nodig is om een heel land te veranderen. Het prille begin daarvan welteverstaan.

Ik schrijf het allemaal wat droog heb ik het gevoel, maar ik vind dit allemaal zó ontzettend leuk en gaaf! :-)

Tot morgen!