Mediteren op 'dat wat goed gaat', is een beetje lastig als je daar weinig vanaf weet. Daarom maar weer eens een update.

Momenteel komen er elke week (!) mensen tot geloof in verschillende Jong en Vrij locaties. Twee weken geleden hadden we op een zondag meer nieuwe bezoekers dan ooit tevoren. Afgelopen zondag bezochten moslims onze dienst en dat werd een goede ervaring.

Komend weekend verzorgen we voor het eerst twee samenkomsten in een gevangenis. Stel je eens voor hoe de kernwoorden uit onze boodschap daar klinken: schuld, schaamte, vergeving, thuiskomen en onvoorwaardelijke liefde (vervulling). Stel dat iemand er onschuldig zit en diegene hoort dat Jezus ook onschuldig werd gestraft...

Grace Academy op 28 november zit helemaal vol. Dat betekent dat 250 gemeenteleden verder worden toegerust voor het werk in Zijn dienst. 

Zijn dienst stapten we afgelopen weekend in België weer in. En in december gaan we behalve naar België voor de eerste keer naar Belfast (Noord-Ierland).

Dan komen de Kerstdiensten er weer aan, waarbij we weer groot uitpakken met warme diensten, uitermate geschikt voor jouw vrienden, kennissen, familie, mede-studenten en collega's. De goed gevulde kerst-gasten-tasjes worden al klaargemaakt.

Financieel gaat het met Jong en Vrij zo goed, dat we dit allemaal zonder stress kunnen doen, met kwaliteit die bij de boodschap hoort.

Dank jij en bid jij mee voor wat God doet?

Tot morgen!