Vanavond doordeweekse samenkomst. De eerste van dit jaar is in Amsterdam. Zondag sprak ik Coen uit Amsterdam. Hij was benieuwd hoe we de missie in Nederland gingen vormgeven. Zijn hart ligt daar en hij hoopt dat we met z’n allen ook simpelweg onze buren ‘op de kaart’ zetten.

Een dag later zei Cody: Wat zijn jullie Nederlanders soms toch vreemd. Jullie kennen je buren vaak niet eens! In Roemenië weet je alles van elkaar en loop je zo naar binnen voor meel of olie ofzo. Waarop ik dacht: Hoera, Cody gaat leren bakken! ;-)

Maar dat is dus één manier om ‘missie in eigen land’ vorm te geven. Leuk om vast voor je buren te gaan bidden. Vind je contact maken spannend? Gewoon bidden dat God ‘de deur opent’. De Heer snapt wel dat je niet bedoelt dat je een tussendeur wilt. :-)

De doordeweekse samenkomst wordt gaaf. Als je niet kunt komen, wil ik de livestream van harte aanbevelen. We gaan verder borduren op: Ik ben gezegend om tot zegen te zijn.

Afgelopen zondag heb ik lang niet alles kunnen zeggen wat de Heer heeft laten zien. Toen ik op enig moment aan Hem vroeg ‘Heer, is dit echt het seizoen voor dit thema?’, toen zei Hij: Kijk maar naar Israël.

Na enig nadenken besefte ik: Jaaaa! We gaan daar al jaren naartoe maar hebben er bovenal ontvangen. We zijn er gezegend. Maar dit jaar mag ik daar voor het eerst naartoe met als doel om te spreken (in een Messiaanse gemeente). Dus om tot zegen te zijn! Dit is het seizoen!

Maar eerst naar de nieuwe locatie in Amsterdam: ‘De Badcuyp’. Mooi plekkie voor een warm waterbad van het woord. :-)

Tot morgen!

Vanavond vindt de doordeweekse samenkomst plaats in De Badcuyp, Eerste Sweelinckstraat 10, Amsterdam. Koffie om 19.45, we starten 20.00. 

Comment