Vandaag zwemt Megan af, voor diploma A. Na anderhalf jaar een beetje poedelen zoals honden dat doen, is het eindelijk zo ver.

Wat kun je blij zijn met zoiets relatief eenvoudigs. Voortaan rust voor Cody als we gaan zwemmen of varen. En dat betekent onmiddelijk ook rust voor mij. ;-)

Het is dan niet echt voorspoedig gegaan, maar nu komt dan toch het resultaat,

Mensen die in voorspoed geloven, beperken dat soms tot geld of spullen. 

Als jij in voorspoed gelooft als iets wat God je wilt geven, dan is het handig om voor ogen te houden, dat Jezus kennen en Jezus beter leren kennen absoluut de grootste en ware voorspoed is. Anders kun je gefrustreerd raken als je in financiën nog geen voorspoed ziet. Of hebzucht/zelfgericht als het er wel is. 

Maar geloof het ook voor al die andere gave gebieden in je leven! Voorspoed in relaties, in je opleiding, in je belastingaangifte maken, in je preek voorbereiden, in je geheugen, in het koken, etc. etc. etc.

En het goede nieuws: je hoeft niet eerst diploma A te hebben voor je ervan kunt genieten. Megan kon ook allang heel goed onder water zwemmen. Maar daar kon Cody om een of andere reden geen geruststelling uit halen. ;-)))

Tot morgen!