Ik heb geen Facebook dus ook geen volgers of volgelingen. ;-) 

Maar er zijn wel een aantal mensen van buiten Jong en Vrij die de Everyday trouw lezen. Diverse volgers hebben zich gemeld nadat ik schreef dat we wat leuke dingen beschikbaar hebben. We delen het van harte met je, ons jaarthema is 'Blessed to be a blessing'.

Als jij dit leest en je wilt ons nieuwe magazine toegestuurd krijgen, dan moet je even een mailtje sturen met naam en adres, naar secretariaat@jongenvrij.nl.

Als je ook ons MP3 zomer prekenpakketje wilt ontvangen, dan moet je even je mailadres sturen naar webshop@jongenvrij.nl en in het onderwerp 'zomerpakket' zetten. We sturen je met alle liefde goed geestelijk vermaak voor tijdens jouw zomerweken. Dat doen we gratis, maar het is wel waardevol. Ik hoop en bid dat je er bijzonder door gezegend wordt.

Nog even een intern dingetje: De avond over aansluiten bij de Joodse cultuur en geloofwaardig gesprekspartner zijn, is nokvol. Er is zelfs een wachtlijst.

Iedereen is de avond ervoor welkom in sliedrecht, voor de laatste doordeweekse dienst voor de zomer. Die zal ook met Shane Willard zijn, dus als je donderdag moet missen, hoop ik dat je in ieder geval die woensdag uit je hemelse dak gaat. Misschien vast ff in je agenda zetten?

Tot morgen!