Mijn hele week staat in het teken van komende zondag. Net als andere jaren leef ik de week vooraf in retraite om in alle rust zo'n scherp mogelijk zicht te krijgen voor Vision Day.

Voor het uitwerken van het jaarthema 'Follow Me' hebben we een heel jaar, maar zondagmiddag gaan we met elkaar in Nijkerk een heerlijke eerste stap zetten. Ik heb er nu al zin in! Ik voel de beste, meest indrukwekkende Vision Day tot nu toe aankomen.

Dat betekent dat de stem en het hart van Jezus heel duidelijk zal klinken. Spannend om dat zo aan te kondigen, maar ook weer niet. We gaan immers van heerlijkheid tot heerlijkheid, staat in Zijn woord.

Ook verwacht ik deze week de tweede preek voor Rotterdam te krijgen. Locatie Rotterdam is als enige ook open, omdat we een week na de officiele opening natuurlijk niet meteen dicht konden zijn.

Met 155 volwassenen en 49 kinderen was de start afgelopen zondag trouwens verbazingwekkend. Ik zeg altijd: als je een inspanning doet, laat dan zoveel mogelijk mensen daar van meegenieten. Maar niet verwacht dat we de eerste zondag open meer dan 200 kostbare zielen onder ons dak zouden hebben.

Onze kerstdiensten werden door ruim 3200 mensen bezocht. Bijna 1000 gasten die het Evangelie van genade hoorden. Zoveel hadden we nooit eerder. Dat is mooi en reden voor dankbaarheid. Maar ons land heeft miljoenen inwoners, waar Jezus' hart naar uit gaat. 

Ook daarom -of daarin- nodigt de Heer ons uit om Hem te volgen. 

Tot morgen!