Hebben jullie ook zo genoten van de doordeweekse samenkomst? Jezus doet voortdurend intersessie voor mij. In beeldtaal: Hij neemt mijn dwarrelende pijlen en zorgt dat ik toch de bullseye raak.

En Jezus heeft alle geloof. Geloof in mij en geloof voor alle beloften. Als ik mijnmosterzaadje geloof in Zijn geloof stop, krijg ik de oogst van Zijn geloof. Wauw! Ik heb daar een actueel voorbeeld van.

Tijdens Vision Sunday zei ik, dat ik geloofde dat we dit jaar Nederland mochten toevoegen aan de lijst van missions. Daarna gebeurde er in mijn beleving weinig tot niks. De geef-zondag werd vanwege mijn gezondheid uitgesteld. Ik liep er eigenlijk al weken een beetje van te balen.

Toen maandag het interview voor EenVandaag klaar was, zei de verslaggever ineens: “Dit is goeie reclame voor jullie. Wij hebben een miljoen kijkers.”

Alsof ik vanuit de hemel hoorde lachen: “Hoeveel Nederlanders had jij gedacht te bereiken met de acties die jullie zelf hadden verzonnen?” :-)
En Marcel stond weer eens stomverbaasd…

Maar als ik nu onhandige dingen heb gezegd? Dan zorgt mijn Hogepriester dat de pijl toch in de roos terecht komt. Ik ga lekker kijken vanavond.

Tot morgen!

Het interview met pastor Marcel is vanavond om 18.15 uur te zien in EenVandaag op NPO 1. 

Comment