Wanneer ik op social media de foto’s van het feest van zondag zie langskomen, word ik weer helemaal blij! Wat een mooi beeld van een feestende gemeente!

Het feest gaat door: zeker omdat er online een reactie kwam op de Everyday van gisteren. Van iemand nog wel, wiens verhaal van herstel de afgelopen week gedeeld werd, omlijst met mooie foto’s op social media. Dit is wat ik las: 

En of ik genoten heb gisteren in de dienst. Ook ik kon het niet droog houden :) Zo dankbaar dat ik ben. Voor Zijn Redding. Voor een nieuw leven maar ook dat ik jullie heb mogen leren kennen… Ik besefte deze week zo sterk dat mijnnegatieve verleden nu door de Heer 180 graden wordt omgedraaid. Eerst was er angst, dat mensen me niet meer zouden moeten wanneer ik mijn verhaal zou delen. Zo bizar om deze dagen dan mee te maken dat mijn verhaal juist mensen aantrekt en bemoedigt…

Tsja, en zo wordt er voor de tweede keer in een week tijd een verhaal van je gedeeld… Veroordeling werkt verwoestende eenzaamheid uit. Wanneer je vrij bent van veroordeling, ben je vrij om je hart te delen. Geen angst meer voor veroordeling van God, van mensen - of van jezelf. 

Wanneer je zo bent vrij gemaakt, ben je in de aanwezigheid van God gebracht. Geen wonder, dat je dan meer en meer op Hem gaat lijken. Het ultieme volgen: steeds meer veranderen naar Zijn beeld!

Voor ons allemaal geldt: er staat niets meer tussen God en ons in. Onze gezichten stralen met de glans van Zijn gezicht. Zo worden wij veranderd, steeds meer als de Messias. Onze levens worden steeds schitterender en mooier, wanneer God er binnen komt en wij worden als Hij (naar 2Kor3:18 MSG)

Mooie dag!
 

Benieuwd naar de foto’s van zondag? Check https://flic.kr/s/aHskwQsUGm