Everyday.jpg

Al eerder kon je in deze blog lezen over de Holy Spirit Night in Duitsland: volgende week is het zo ver: meer dan 8.000 mensen, waaronder vele, vele voorgangers en leiders, komen samen in Stuttgart om onder meer te luisteren naar pastor Prince uit Singapore.

Nu genieten veel Duitsers inmiddels ook via de televisie-uitzendingen van het onderwijs van pastor Prince, net als wij Nederlanders. De voorganger van New Creation Church helpt ons Europeanen de boodschap van het evangelie van genade (opnieuw) te ontdekken. 

Naast de bezoekers aan de Holy Spirit Night ontvangen nóg vele tienduizenden mensen via internet het onderwijs uit Stuttgart. Via een livestream kan in verschillende landen én met verschillende simultaan-vertalingen worden meegeluisterd en meegekeken. 

Uiteraard komt ook een stroom van deze directe uitzending beschikbaar voor Nederland - voor wie dat wil met Nederlandse vertaling. Live - dus geen ondertiteling, maar gesproken vertaling. 

Deze stream wordt aangeboden in de vorm van een Connect-special in onze gemeente - op talloze locaties in Nederland. Voorgangers, leiders en gemeenteleden gaan hun huizen openstellen om gasten te ontvangen en samen rond de live-uitzending van Pastor Prince het evangelie te horen. 

Pastor Prince komt naar Europa, uitgerekend in de tijd dat de kerken stilstaan bij 500 jaar reformatie: een geweldige vernieuwingsbeweging in de kerk, die invloed had op de cultuur in heel Europa. Daarom verwachten we grote impact van zijn boodschap nu, juist in Duitsland, het land waar de reformatie begon. 

Verwacht daarom ook, dat het onderwijs uit Stuttgart geschikt is om vrienden die Gods liefde en genade (nog) niet kennen, te laten horen wat jouw leven veranderd heeft. In de sfeer van een Connect-special, gewoon in een woonkamer gaat dat natuurlijk super ontspannen zijn!

De Connect Special: Re•for•ma•tio met het onderwijs van pastor Prince uit Stuttgart vindt plaats op vrijdagavond 29 september en zaterdagmorgen 30 september. Houd de berichten in de gemeente en op Facebook in de gaten voor de exacte locaties! Wil jij je huis openstellen voor zo’n Connect special: neem dan contact op met je lokale secretariaat!