Nog één nachtje en ik ben weer thuis bij de meisjes!

Cody kon de grap over de schoenen gisteren in EVERYDAY wel waarderen, dus ik ben welkom. :-)

Ik hang eigenlijk nooit op Facebook rond, maar kreeg een rooksignaal dat mijn vrouw mij daar geroemd had. Dus ik ff kijken. Thanks schat, ik ben ook trots op jou! Alleen het woord gek moet je niet gebruiken in combinatie met mijn naam, want dan krijg je bijdehante reacties. ;-)

En wow, wat daar allemaal nog meer staat en wie daar allemaal op reageert. Waar halen jullie de tijd vandaan?!?

Tijd is één van de grote problemen hier. Je moet hier voortdurend denken aan veiligheid. Elke dag vallen er 300 doden vanwege moord (meestal overvallen) en ongevallen. En de kinderen op school en weer thuis zien te krijgen, is ook een hele toer.

Daardoor lopen de levens vol. Mensen zijn moe. Ze rollen van het ene wat moet gebeuren in het andere. Zo wordt het leven snel ‘plat’. Je hebt niet meer goed door wat nu echt belangrijk is en wat niet.

Het is één grote pizza met allerlei dezelfde stukjes…

Geestelijk gezien is dat echter niet waar. Je kunt beter een lijst maken. Dan staan er wel degelijk dingen bovenaan én onderaan. En wat bovenaan staat, kun je beter meer tijd voor maken.

Ik help dus veel leiders prioriteiten stellen. Tijd hebben met Jezus eindigt bovenaan. Maar de werkelijke tijd die eraan besteed wordt staat vaak onderaan…

Nu zou het superflauw zijn om aan jullie te vragen om je tijd op en aan Facebook naast je (intimi)tijd met Jezus te houden. Doe ik niet!

Ik bid gewoon dat je ‘pizza’ niet lekker vindt. ;-)

Tot morgen!

Comment