Afgelopen week viel in Singapore de beslissing dat ze zendtijd gaan kopen in Nederland.

Het gaat nog wel enkele maanden duren, omdat er veel voorbereiding bij komt kijken. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om 5 doordeweekse dagen. Verder is er nog niet zo veel bekend. Qua zender kan het RTL5 worden, of SBS6.

Dus nog even geduld gevraagd voor verdere details. Maar we kunnen al wel vaststellen dat de ‘genade boodschap’ komend jaar een vlucht gaat nemen in Nederland.

En ik denk dat we ons als gemeente vast kunnen instellen op meer bezoekers. Persoonlijk hoop ik vooral ook dat de boeken van Pastor Prince gelezen gaan worden door ‘gelovig Nederland’.

Zondag mag ik weer naar Amsterdam. Ik heb er zin in! De Heer heeft laten weten waar Hij het over wil hebben met Zijn geliefden in onze hoofdstad.

Klein tipje van de sluier:

Lukas 12:32  Wees niet bang, kleine kudde, want het heeft jullie Vader behaagd je het koninkrijk te schenken.

Klein betekent hier ‘van weinig invloed’. Dus als je persoonlijk denkt: Wie ben ik nou? Of als gemeente: Wat betekenen wij nu? Dan stelt Jezus ons gerust. Hij erkent dat we nu dan misschien van weinig betekenis zijn. Maar ook zegt Hij: wees niet bang, dat gaat niet zo blijven.

Toen wij in augustus op de Facebook pagina van Pastor Prince verschenen, kwam er meteen reactie van nieuwe mensen uit Amsterdam. Er is dus honger daar naar zo’n boodschap?

En straks dagelijks op tv! Maar ook los daarvan, de Heer gaat succes geven en mensen aan ons toevoegen.

Niet omdat we Jong en Vrij zijn. Niet omdat we dezelfde boodschap als Pastor Prince hebben.

Het is omdat wij hebben ontdekt dat God onze Vader is. Hij is vóór ons. En voor gezinsuitbreiding. :-)

Tot morgen!

Comment