imageDe eerste keer dat ik vertelde dat Pastor Prince misschien op een Nederlandse tv-zender zou komen, was tijdens onze jaarlijkse conferentie. Dat was dus september.

Deze week, bijna vier maanden later, is de spreekwoordelijke kogel door de kerk. De contracten zijn rond, dus dat gaat gebeuren! Ik kan me vandaag weinig voorstellen waar ik vrolijker van word. Ja, dat de Heer terug komt, maar dat is nog iets lastiger voor te stellen. 

Toch moet ik mezelf ook even knijpen bij vijf keer per week RTL5. Dat gaat ‘m worden. Van maandag tot en met vrijdag om 7.30 uur ‘s ochtends. Elke dag bijna een half uur en alles ondertiteld. En natuurlijk terug te kijken op uitzending gemist. De best denkbare ‘concurrentie’ voor Everyday, op dit tijdstip. ;-)

De verdere voorbereiding vergt nog wel het nodige werk, dus de uitzendingen starten vermoedelijk in april. 

Ik heb nog geen idee wat dit verder voor Jong en Vrij gaat betekenen. Maar wat ik wel weet is dat ik het duizelingwekkend gaaf vind, dat de bevrijdende boodschap van genade zo het land in zal gaan!

Ze vergelijken tv-ministry wel eens met de luchtmacht. Ik stel voor dat de grondtroepen zich ook vast klaar maken. :-)

Tot morgen!

Comment