We verwachten vandaag een pakketje. Altijd spannend: moet je wel thuis zijn wanneer de bezorger voor de deur staat. Het is dan ook een kostbare zending die wordt afgeleverd: een serie boeken van ps. Prince in het Italiaans. Ook in die taal zijn veel boeken van deze voorganger uit Singapore vertaald. Bijzonder genoeg gaan deze boeken vanuit Nederland weer op reis: volgende week mee naar Albanië! 

In grote delen van (met name de kustregio van) Albanië is Italiaans de tweede taal. De voorgangers van Grace Life Church hebben ons gevraagd de vrije bagageruimte te gebruiken om deze boeken mee te nemen voor hun team. Hoezo dan niet in een (roei)bootje de Adriatische zee overgestoken? Lijkt toch makkelijker vanuit Italië… Wel, dat probeerden we met de eerste zending: geconfiskeerd door een Albanese ambtenaar en nooit teruggevonden door het postbedrijf. Oeps… zegen voor degene die deze boeken in handen heeft gekregen ;) 

Dan maar via Nederland dus - en hop in de koffers van de deelnemers aan de mission trip die volgende week vertrekt. Eén van de voorgangers in Albanië maakt al een dansje: ze gelooft zó in de kracht van deze boeken. Voor ieder boek in ons pakketje van vandaag heeft ze al minstens twee lezers bedacht. 

Haar enthousiasme laat zich verklaren door haar eigen getuigenis: het was het eerste boek van pastor Prince, Bestemd voor overwinning dat zij van een vriend te lezen kreeg - en dat haar (geloofs)leven een radicaal nieuwe wending gaf. Resultaat: vanuit Zuid Afrika kwam ze naar ons continent om in Albanië het evangelie van genade te delen. 

Mooie tip voor wie (op vakantie?) met vrienden het evangelie wil delen: ook de Engelstalige boeken zijn verkrijgbaar bij de bekende webwinkels!

Bid je mee, dat het pakketje van vandaag grote zegen, radicale verandering in levens van Albanezen gaat brengen? Niet zomaar, in het leven van één of twee lezers, maar grote vrucht, vermenigvuldiging! 

Mooie dag!

Je bent van harte uitgenodigd, mee te bidden voor het team dat op reis gaat naar Albanië. Wil je ook praktisch in beweging komen? Aarzel dan niet om deze missie te zegenen met een extra gift. Deze kun je overmaken op IBAN NL92RABO 0355 7200 00 t.n.v. Stichting Jong en Vrij onder vermelding van 'Albanie'