We leven mee met onze geliefden in het hoge Noorden en bidden dat er zondag geen gipsvlucht nodig is richting Vision Sunday. :-)

Toch heb ik het bij opwarmen niet over het weer, maar over geestelijke voorbereiding. Het is altijd goed om verwachting te hebben. God werkt door verwachting. Hoe groter de verwachting en hoe meer mensen dit hebben, hoe meer onze hemelse Vader aan ons ‘kwijt kan’.

Ik heb de afgelopen maanden diverse profetieën of beelden ontvangen, zowel over het jaarthema als Vision Sunday. Daar probeer ik de komende dagen verwachting mee te wekken. De eerste:

Ik zie pastor Marcel staan op een podium en hij heeft een hart vast in zijn handen. En dit hart plaats hij achter zich waardoor er de volgende tekst staat: het hart van Jong en Vrij (hart niet in woorden, maar een plaatje van een rood hart). Pastor Marcel staat voor deze tekst en begint te spreken tegen de mensen in de zaal (de gemeente). Elk woord dat hij spreekt heeft kracht, het komt niet terug naar hem voordat de woorden hun 'werk' hebben gedaan bij de mensen in de zaal (ik zie dat de woorden de zaal in gaan en ook weer terug komen naar ps Marcel). De woorden komen binnen bij de mensen en ik zie dat mensen tot bloei komen, genezen worden. Terwijl dit gebeurt, wijst hij naar boven, naar God en naar de tekst achter zich op het podium (=het hart van Jong en Vrij).

Wie dit doorgaf is niet iemand die dicht bij mij leeft, we zitten niet in dezelfde locatie. Maar ik heb inderdaad veel nagedacht over het hart van Jezus. Wat verlangt Hij voor ons en door ons. En hoe kunnen we als gemeente Zijn hart aannemen?

Zie ik je zondag?