Terwijl ik dit schrijf, zijn we nog volop aan het inpakken. Het huis een wirwar van dozen, rollen tapijt en opgestapelde meubels. Wanneer je deze blog leest, is de vrachtwagen met daarin onze spullen al vertrokken richting Hongarije. 

Everyday.jpg

Vandaag nemen Annemarie en ik ‘afscheid’ van de gemeente in onze thuislocatie Amersfoort. Da’s natuurlijk een beetje gek, wij blijven immers de komende weken nog in Nederland, tot alles in ons nieuwe huis in gereedheid gebracht is. Het voelt ook wat raar, omdat we ons met zoveel mensen - en niet alleen in Amersfoort! - verbonden weten. Dat gaat niet voorbij, ook niet wanneer we wat kilometers naar het oosten verder wandelen in wat de Heer in ons leven begonnen is. 

Onze harten zijn vooral vol van dankbaarheid. Voor de afgelopen jaren in de gemeente: vanaf de start van de locatie Amersfoort, waar ons leven radicaal veranderde, onze harten herstelden, ons gezin werd samengebracht. De jaren dat we met leiders en voorgangers mochten optrekken, geleerd hebben samen kerk te zijn. Samen met onze senior pastor de gemeente zien groeien en zijn bediening in Nederland en over de grenzen vleugels zien krijgen. Niet in de laatste plaats, koesteren we de verbinding met alle kostbare broers en zussen in de verschillende locaties van onze eigen gemeente en in de kerken waarmee we de afgelopen jaren in contact zijn gekomen. 

Met die dankbaarheid stappen we een nieuw seizoen in. Los van de gemeente - en tóch verbonden. Een nieuwe tijd waarin we vooral benieuwd zijn naar wat de Heer ons gaat laten zien, naar de plekken waar Hij ons gaat brengen. Hoe Zijn beweging van onvoorwaardelijke liefde en gunst Europa overspoelt. Op weg, terwijl we nog niet precies zien waar de weg loopt. Vertrouwend, dat Degene die ons roept, onmetelijk trouw is en wegen maakt, waar geen weg lijkt te zijn. 

Ruim twee jaar Everyday sluit ik hier ook af, dankbaar voor de eer om dagelijks voor zoveel mensen te mogen schrijven. Rest mij je te zegenen met deze keer niet alleen een ‘mooie dag’, maar met alle moois wat Vader voor jouw leven heeft! 

Tot ziens! 

Met het oog op hun vertrek naar Hongarije hebben Paul en Annemarie beschreven, hoe hun weg daar naartoe is geleid en wat ze daar gaan doen. Hun verhaal lees je hier: http://mailchi.mp/9bfa8b64b0a6/paul_en_annemarie_012018

In de komende periode lees je een aantal eerder verschenen Everydays.