Vandaag lever ik voorlopig mijn laatste Everyday. Wat heb ik er van genoten, de afgelopen weken om ’s morgens of ’s middags in jullie apps te mogen landen en met jullie mijn hart te delen. Dank voor je aanmoedigende reacties en feedback! Dank ook aan pastor Marcel die mij zijn pen toevertrouwde! 

De reden dat ik deze pen weer teruggeef is mooi: vrijdag gaan we met nog 39 anderen op reis naar Israël. We hebben enorm uitgekeken naar deze bijzondere reis en verwachten opgebouwd en gezegend terug te komen. Pastor Willem is ons deze week voorgegaan en deelde met ons, hoe hij samen met de groep van Doorbrekers juist in deze dagen de mensen in Jeruzalem mag wijzen op Jeshua Vredevorst, hen mag zegenen en mag bidden voor de vrede van Jeruzalem. 

Je hebt gemerkt, dat ik de afgelopen weken regelmatig geschreven heb over de beweging vanuit onze gemeente “naar buiten”. Laat me dat ook in deze Everyday nog even doen. Eind deze maand (31 oktober en 1 november) organiseert pastor Sziszi in Budapest een Genade Conferentie. Een aantal mensen vanuit Jong en Vrij zal de pas gestarte Grace Home Church daarbij ondersteunen.

Vandaag de uitnodiging om voor deze conferentie te bidden. Vrijmoedigheid voor pastor Sziszi en zijn mensen, volop openbaring voor de bezoekers. Voel je nu aan je binnenkant dat jij hier bij moet zijn? Neem dan contact op met ons missions team om je aan te melden. Boek niet meteen je ticket naar Budapest, want het aantal plaatsen is beperkt. Aarzel echter niet, wanneer dit in je hart een mooi (Hongaars?) liedje teweeg brengt :-)

Tot snel!

Het missions team bereik je via missions@jongenvrij.nl