imageVult de agenda zich met héle leuke dingen. Het is niet zo,dat er van alles stil ligt, nu ik mijn gemak houd. Integendeel. Behalve wat er al op de site te vinden is (reizen Israël, event met Joyce Meyer) kan ik alvast nog wat dingen verklappen:

2 april: start uitzendingen Pastor Prince op RTL5, half acht ’s ochtends, ma-vr.

Grappig detail: In april is het precies tien jaar na de eerste conferentie met Pastor Prince in Nederland. Dat was in april 2005 in de Bron. De Bron heet inmiddels Mooi Rivier en het Evangelie van genade is inmiddels geen stroompje meer, maar een fontein.

17-19 april: De start van Grace Alliance. Dat betekent pastors meeting in Zwitserland. Helaas niet met Pastor Prince. Maar wel met Pastor Benjamin. Supergaaf dus! Voor meelezende pastors: de uitnodiging moet de deur nog uit, dus even geduld.

15-17 mei: Genade conferentie in Polen. Pastor Zbyszek bezocht jarenlang onze conferentie in Delden. Nu organiseert hij dit -iets kleinschaliger- in Polen. Wie uit onze gemeente daar mee naartoe wil, blijf even opletten op het mission nieuws. Binnenkort opent die inschrijving.

30-31 mei: België. De datum is nog niet 100% zeker, maar het eerste evenement daar, wordt dus nog voor de zomer. Diverse mensen hebben al laten weten dat ze dit op hun hart hebben. Het klinkt op een verjaardag wellicht wat minder stoer ‘op missie in Belgie’. ;-) Maar dat wordt juist spektakel. Ze zijn er nu al vol van het Evangelie van genade! Dat wordt twee-richting zegen verkeer! Ware liefde tussen BE en NL. :-)

Het enige wat door mijn rustperiode mogelijk wat vertraging oploopt is de enveloppen-weggeef actie. Maar tweede helft februari kwam qua data sowieso niet handig uit. Nog even geduld!

Tot morgen!

Comment