8.jpg

De foto’s op Facebook doen misschien vermoeden dat Jong en Vrij Rotterdam met de nodige ‘show’ van start is gegaan. Nu was het absoluut gaaf, maar we zijn juist heel rustig begonnen. De werkelijke kick off zal pas in januari zijn. 

Omdat de hele organisatie voor een strak lopende samenkomst nog opgebouwd moet worden, gaan we de komende zondagen nog gebruiken voor ‘teambuilding’. Er komen allerlei mensen uit allerlei verschillende gemeenten of van buiten Jong en Vrij bij elkaar. We hebben gisteren afgesproken dat we eerst eenheid onder elkaar laten ontstaan.

Ik ben blij dat we vanaf komende zondag in ieder geval tot eind juni in poppodium 'Annabel’ zitten. Heerlijk om een vaste locatie te hebben in het centrum van Rotterdam, waar we zelf rustig kunnen gaan groeien en waar de bekendheid ook rustig kan groeien.

De voormalige ‘Hollywood Music Hall’ is compleet verbouwd. We zullen na de diensten koffie drinken in de lounge bar. In die ruimte zat voordat Hollywood het opslokte de Ramblas, een discotheek waar ik op 18-jarige leeftijd naartoe ging. Alleen niet om het evangelie te verkondigen. ;-)

Apart om helemaal ‘terug’ te zijn in Rotterdam. Mijn school stond op Zuid. Ik zwom in Tropicana aan de Maas. In de periode dat ik tot geloof kwam, ging ik er ook nog wekelijks uit. Goed om te constateren dat mijn leven sindsdien een stuk gezonder en zeker niet saaier is. Toch verwacht ik dat J&V Rotterdam nog veel excitement gaat toevoegen! Het begin is er. :-)

Wat een voorrecht om Jezus te kennen. Dat gun ik de hele stad. Maar eerst zien wat Hij de komende zeven keer verder gaat opbouwen en klaarmaken in onze harten…

Bedankt voor alle bemoedigingen!

Tot morgen!