Wanneer je ontdekt, dat jouw leven niet meer gaat eindigen met de dood, wanneer je ontdekt dat effecten van dood en oordeel in deze wereld niet meer voor jou gelden, omdat jouw leven door Jezus zelf gered is, op dat moment mag je spreken van een bijzondere zondag. Gisteren was zo’n dag voor meerdere mensen die naar onze diensten kwamen. 

Voor anderen veranderde de manier waarop ze naar hun leven kijken, veranderde hun beeld van hoe God naar hen kijkt fundamenteel. Ook voor hen, een dag om op de kalender te zetten!

In Amersfoort was het “gewoon” een gedenkwaardige dag omdat deze locatie verhuisde naar een nieuwe plek: theater De Flint in het centrum van de stad. De eerste samenkomst in de nieuwe zaal begon met “Jesus at the Center” – gaaf, waar Hij centraal staat en wordt geëerd, worden alle mensen (van Amersfoort en wijde omgeving) naar Hem toegetrokken. 

Intussen waren enkele van onze leiders bij een groot evenement in het Zuiden van Duitsland, waar duizenden jongeren door bedienaars als Bill Johnson en Heidi Baker meer van Jezus ontvingen. 

In Dallas (USA) beleeft intussen Gateway Church haar conferentie met aanbiddingsleiders vanuit vele landen, waaronder David en Maaike uit onze gemeente. Ik schreef al eerder over deze gemeente die iets heeft met “uitdelen”. Gisteren kreeg ik van David en Maaike een foto toegestuurd, waar leiders en bedienaars van over de hele wereld hen de handen opleggen en ín hen de gemeente Jong en Vrij, haar bediening en het volk van Nederland zegenen.

Kunnen we met deze korte rondvlucht vaststellen, dat “het oude is voorbij gegaan, het nieuwe is gekomen”? Ik zegen jou een nieuwe week in met het besef: ik wandel in een nieuwe tijd, voor mij ligt Leven klaar, ik mag wandelen in mijn bestemming!

Geniet ervan, tot morgen!