Soms sta ik nog zo op de automatische piloot, dat ik signalen die zeggen 'het gaat anders dan jij denkt' niet herken.

Voor vanavond was er bijvoorbeeld Bijbelstudie gepland, maar de hele voorbereiding daarvan, 'flowde' niet echt. Dat kun je echter ook opvatten als geestelijke strijd.

Als ik het even aan de Heer had gevraagd, had ik geweten dat ik vanavond simpelweg niet het vervolg van de vorige keer al moet doen. (Zal zo vertellen wat wel.)

Dit komt ook nog eens erg goed uit voor mij, want mijn week zit al vol met andere dingen. Wist de Heer natuurlijk allang, maar ik stond geprogrammeerd op 'woensdag bijbelstudie'. Toen ik besloot het niet te doen, ging ik me daarna toch afvragen of dat wel de juiste beslissing was. 

Vervolgens kwam er een stukje profetie, wat mijn alternatieve plan 100% bevestigde. Er stond bij: dit woord was er al eerder, leek niet van toepassing, maar nu toch wel. De Heer weet feilloos mailtjes te timen. :-) Degene die het stuurde had geen idee hoe behulpzaam het was, dat dit nu pas kwam. Zo leuk hoe dat werkt!

Anyway, de vorige Bijbelstudie is speciaal voor vanavond klaar gemaakt en komt straks online beschikbaar. En ik ga vrijmoedig zeggen, dat als jij optimaal klaar wil zijn voor een gezegende toekomst in deze turbulente wereld, je deze moet zien. Heb je 'm al gezien? Kijk nog een keer!

Voelt weer eens gek om dit zo te zeggen. Maar ook dat zat in de profetie. De gemeente moet de Bijbelstudies niet alleen horen, maar het ook diep laten doordringen.

Gelukkig -voor mijzelf ;-)- kan ik dit ook wel logisch verklaren. Als deel één niet goed landt, kun je weinig van de zegen van het vervolg meekrijgen. 

Tot morgen!