Ook dit jaar schreef het duo Damai samen met Benjamin Bento, allemaal uit locatie Rotterdam, een nummer over het jaarthema. Unstoppable is nét verschenen en te vinden in de diverse muziekstores. 

Inmiddels knalt het bij ons thuis door de speakers. Het zal je niet verbazen dat het een lekker up-tempo nummer is met een stevige beat. Mijn vrolijke afwijking is dat ik niet naar muziek kan luisteren zonder ook op de tekst te letten (niet altijd functioneel in de supermarkt…). Bij Unstoppable pakt dat leuk uit. Vette teksten, compliment aan de schrijvers! 

Vooral zo leuk, omdat ze perfect aansluiten bij de thema’s die we de afgelopen tijd zagen langskomen. In deze blog en in de diensten hebben we regelmatig stilgestaan bij het thema ‘geen zorgen’. 

God zorgt, Hij is onze voorziener, daarom mogen wij ons hart beschermen en rusten in wat Hij voor ons heeft gedaan. Dat maakt ons unstoppable: we worden niet meer afgeleid door zaken waarover wij ons onnodig druk zouden kunnen maken. 

Met deze zorg voor ons laat God de diepe dimensies van Zijn reddingsplan zien. In Jezus was Zijn plan compleet. Het was voor eeuwig: jij mag voor altijd bij Hem zijn. Dat is niet het enige: het was ook zó diep dat Hij in de diepste diepten van jouw zorgen aanwezig is, zó hoog dat het over alle aardse bedenksels heen gaat. Zijn redding is ook zo omvangrijk dat het de hele mensheid wil bereiken (Johannes 3:16). 

Deze dimensies vind je terug in het nummer van Damai: 
U brengt mij altijd hoger,
Met U samen ben ik sterker,
Met U ben ik groter,
U neemt mij mee naar een dieper niveau

Gods redding voor jou is compleet, dát maakt unstoppable! 

Mooie dag!

Een voorproefje van Unstoppable bekijk je hier.

Het nummer is te downloaden via itunes en in de google playstore