everday.jpg

Amber wordt bijna acht en heeft haar hele zevende jaar allerlei dingen ‘niet eerlijk’ gevonden. Ach, het schatje. Als je dingen niet begrijpt of je voelt je snel achtergesteld (onzeker), dan voelen sommige dingen ook gewoon niet eerlijk. Zou ze dit van Cody hebben of toch vooral van mij, vraag ik mij stiekem af. :-)

Vind ik eigenlijk dingen niet eerlijk? Tsja. Sommige mensen lezen ‘s ochtends de Everyday én kijken naar de uitzendingen van Pastor Prince. En dan bedenken ze wat ze beter vonden. Hallo, dat is niet eerli…. ;-)

Gelukkig heb je veel meer aan die preken. Volgende week start er weer een serie, die ik speciaal wil aanbevelen. Het jaarthema in Singapore is ‘restoration’. Herstel dus. Naast ons eigen jaarthema, kunnen wij ook altijd meesurfen op dat van New Creation Church. Daarom zijn die preken ook helemaal voor jou en mij.

Maandag en dinsdag: Receiving irriversible righteousness
Vanaf woensdag: The year of His restoration
Vanaf dinsdag de 14e daarop: Restoration for your losses

Tip: Als je niet kunt kijken, neem het dan op. Of kijk binnen een maand naar uitzending gemist.

Everyday (lees Marcel) gaat binnenkort ook de zomerstop in. Op Amber’s verjaardag. Daarmee sluiten we wat mij betreft het jaar van ‘niet eerlijk’ af. Ja maar…. Waar haal je dan je inspiratie? Pastor Joseph Prince ‘moet’ gewoon een hele zomer door. Dat is niet eerlijk? Klopt, dat is heerlijk!

Daarmee is de nieuwe trend voor het komende seizoen wat mij betreft gezet. :-)

Tot morgen!